27.12.2023 | Vei citi în 4 min

Cum se curata incaltamintea de la Timberland?

Iti place sa explorezi orasul, dar pentru asta ai nevoie de un outfit potrivit? Nu vorbim doar de haine, ci si de incaltaminte care sa se potriveasca perfect cu stilul tau. Daca esti in cautarea unei calitati bune si a versatilitatii indiferent de anotimp, propunerile brandului Timberland sunt alegerea perfecta pentru tine. Indiferent daca ai deja in garderoba perechea mult dorita sau tocmai te gandesti sa o cumperi, trebuie sa retii ca fiecare pereche de incaltaminte are nevoie de ingrijire regulata. Pantofii de la Timberland, confectionati din materiale de cea mai buna calitate – piele, piele intoarsa, nylon – au nevoie de o atentie sporita. Dar, pentru acest devotament, vei fi rasplatit cu un aspect grozav pentru multe sezoane de acum incolo. Asadar, cum sa cureti pantofii de la Timberland pentru ca acestia sa te serveasca in continuare ani buni?

timberland jak czyścić

Acorda atentie materialului

Modul de curatare a incaltamintei de la Timberland depinde de materialul din care este confectionata. Este necesara o abordare complet diferita pentru pantofii din piele granulata naturala, o abordare diferita pentru cei din piele intoarsa si o procedura aparte pentru elementele din material textil tip plasa. Pentru modelele din piele granulata, o laveta umeda este tot ce ai nevoie. Cum se curata pantofii marca Timberland din piele intoarsa? Modelele din piele intoarsa sau nabuc necesita o abordare complet diferita. In primul rand, retine ca acestor materiale nu le place apa – prin urmare, nu indeparta murdaria cu o laveta umeda! In schimb, utilizeaza o perie speciala. Periile moi ale acesteia vor ajuta la indepartarea murdariei usoare, in timp ce capatul din cauciuc o va elimina pe cea mai problematica. Ca un bonus suplimentar, partea superioara perfect ingrijita va avea un aspect improspatat. Pentru petele deosebit de dificile, cum ar fi cele cauzate de sare sau iarba, foloseste spuma pentru piele intoarsa si nabuc.

Ghete timberland dama

Ingrijire in mod sistematic

Cu toate acestea, exista reguli universale de care trebuie sa tinem cont. Una dintre ele este sa se inlature murdaria in mod regulat si constiincios, fie ca vorbim de praf, noroi sau alte schimbari vizibile. Nu se lasa pe mai tarziu! De obicei, ai nevoie doar de o carpa umeda sau de o perie cu peri fini pentru a sterge partea superioara a pantofilor. Daca, pe de alta parte, folosesti detergenti speciali pentru incaltaminte, testeaza-i mai intai pe o suprafata mai putin vizibila, pentru a te asigura ca acestia nu vor deteriora partea superioara a pantofilor. Daca te intrebi cum sa cureti ghete Timberland de culoare galbena sau alte modele din gama brandului, arunca o privire la produsele specializate pentru ingrijirea pantofilor. Verifica spray-ul de curatare Empire Clean Keeper sau opteaza pentru un set de ingrijire a pantofilor, cum ar fi Empire Toolbox. Vei gasi un spray de curatare, un agent de improspatare, un agent de impermeabilizare, o perie si o laveta.

Ghete Timberland barbati

Priveste catre viitor

Cu toate acestea, curatarea sistematica si reactia la murdaria care apare nu sunt suficiente. Se spune adesea ca prevenirea este mai buna decat vindecarea. Acest lucru este valabil si pentru incaltaminte. Sarea de pe drumuri sau zapada murdara pot deteriora definitiv incaltamintea, lasand pete inestetice pe ea. Stratul de protectie potrivit va creste durata de viata a incaltamintei si ii va pastra un aspect placut pentru mai multe sezoane. De aceea, ar trebui sa te asiguri, de asemenea, ca ai grija sa impermeabilizezi incaltamintea cu Empire Dirt Blocker. Acest lucru va asigura o protectie suplimentara impotriva umezelii, a prafului care se depune si persista pe suprafata incaltamintei si a altor murdarii care apar indiferent de anotimp. Desi stratul de protectie rezultat este rezistent la ploaie, acesta este totusi extrem de respirabil, asigurand o buna respirabilitate pentru picioare. Cu toate acestea, merita sa repeti acest proces in mod sistematic, nu doar dupa o curatare solida a pantofilor, deoarece efectul dureaza pana la 6 saptamani.

timberland buty jak czyścić

Daca te intrebi cum sa-ti cureti ghetele de la Timberland, nu uita sa adaptezi metoda la materialul din care sunt confectionate, in primul si in primul rand. Reimprospateaza modelele clasice Premium 6 cu o perie pentru a da partii superioare un aspect ca din magazin. Pentru murdarie minora, foloseste o laveta umeda, iar pentru petele mai dificile, foloseste produse specializate pentru ingrijirea pantofilor. Acestea pot fi gasite in showroomurile noastre si in magazinul online.

Ghete Timberland copii