29.12.2023 | Vei citi în 4 min

O dilema demna de adevaratii streetlovers: ce varianta Nike Air Max sa alegi?

Sneakers prevazuti cu sistem de amortizare Nike Air au devenit un element de nelipsit al multor outfituri urbane. Datorita gamei largi de modele, orice sneakerhead isi poate alege incaltamintea ideala in functie de propriul stil vestimentar. Vrei sa-ti completezi colectia de sneakers? Vezi variantele noastre de top si alege-ti modelul ideal!

Nike Air Max barbati

Nike Air Max dama

Sneakers Nike Air Max 90 – un clasic pentru orice fan al streetwear-ului

Nike Air Max 90 reprezinta un model emblematic extrem de cunoscut, care si-a castigat statutul de produs iconic in randul iubitorilor de sneakers si moda stradala. Incaltamintea a aparut pentru prima data in anul 1990 si a revolutionat universul streetwear datorita abordarii inovatoare a amortizarii. Elementul caracteristic al modelului Nike Air Max 90 este perna de aer vizibila, care se regaseste in talpa si asigura un confort excelent la purtare, iar in acelasi timp confera incaltamintei un aspect aparte. In peste 30 de ani, au existat numeroase editii si versiuni reinnoite ale modelului Nike Air Max 90, insa totodata s-au pastrat trasaturile caracteristice si estetica iconica. Acestea reprezinta nu numai un simbol al solutiilor tehnologice, ci si o parte importanta a culturii stradale, fiind o sursa de inspiratie pentru urmatoarele generatii de fani ai modelelor de sneakers.

Nike Air Max Pulse – in ritmul orasului

Noua versiune de sneakers cu perna de aer, mai exact Nike Air Max Pulse, reprezinta o incaltaminte excelenta, care fara nicio indoiala atrage privirile iubitorilor de sneakers originali. Designul inspirat din scena muzicala londoneza se remarca prin dinamism si scoate in evidenta chiar si cele mai simple tinute vestimentare. La randul ei, culoarea universala se asorteaza usor cu aproape orice outfit. Acesta este motivul pentru care modelele din colectia Nike Air Max Pulse vor arata excelent in combinatie cu multe articole vestimentare din dulapul tau. Mizezi pe modelul negru mereu in pas cu moda sau alegi incaltamintea cu parte superioara in nuanta de bej, care capteaza atentia?

Nike Air Max Dawn – minimalism in stil streetwear

Air Max Dawn reprezinta o combinatie intre stilul clasic si minimalismul modern! Acest model de sneakers reprezinta un echilibru perfect intre caracterul practic si designul simplu. Air Max Dawn se distinge de alte modele de sneakers streetwear prin estetica minimalista. Liniile clare, detaliile discrete si culoarea neutra sunt motivele pentru care incaltamintea se potriveste excelent cu diferite tinute vestimentare. Modelul reprezinta un tribut adus simplitatii, intrucat toate elementele structurii se armonizeaza perfect. Air Max Dawn este dovada faptului ca mai putin chiar poate insemna mai mult, iar sneakers casual poate reprezenta o expresie a minimalismului.

Nike Air Max 270 – streetwear in versiune sport

Streetwear in stil sport? Bineinteles ca este posibil! Nike Air Max 270 imbina excelent dinamismul sportiv cu aspectul urban, motiv pentru care este o incaltaminte ideala pentru plimbarile lungi si completarea perfecta a tinutelor de fiecare zi. Datorita gamei bogate de culori, pantofii sport se asorteaza usor cu diferite outfituri. Seria 270 este nu numai o manifestare a vibe-ului sportiv, ci si inglobarea stilului urban original. Daca iti doresti o pereche de sneakers pentru sarcini speciale, mizeaza pe modelele Nike Air Max Flyknit. Datorita materialului inovator din care este confectionata partea superioara, aceasta incaltaminte este extrem de usoara si asigura circulatia corespunzatoare a aerului in interior. Mizezi pe colectiile Racer, Vapormax sau te tenteaza modelul Space Hippie?

nike air max 270

Nike Air Max 97 – sneakers originali cu Swoosh

Colectia Nike Air Max 97 si-a facut aparitia in anul 1997 si din acel moment reprezinta un element de nelipsit al culturii streetwear. Designul original se remarca prin caracterul iconic, datorat faptului ca a rezistat testului timpului si, prin urmare, sta la baza multor colectii speciale si colaborari cu artisti si alte branduri. De la versiuni clasice in culori uniforme la editii extravagante cu materiale si modele atipice, Air Max 97 continua sa evolueze, oferind in continuare un omagiu conceptului original. Ce versiune a incaltamintei iconice te atrage?

nike air max 97

Cei mai buni sneakers Nike Air Max se gasesc la Sizeer. Vezi ce te asteapta online sau viziteaza showroomurile noastre si alege modelul potrivit pentru tine!