20.09.2018 | Vei citi în 4 min

CUM SE CURĂȚĂ NIKE AIR MAX?

CUM SE ÎNGRIJEȘTE ÎNCĂLȚĂMINTEA NIKE AIR MAX?

Air Max – o încălțăminte iconică care te va servi timp de multe sezoane în condiții excelente, atâta timp cât este îngrijită corespunzător, desigur. Ai deja o pereche și te întrebi ce metode de întreținere să aplici? Sau te gândești să cumperi una nouă, dar ești descurajat de procesul de întreținere aparent dificil? Ei bine, iată veștile bune: să ai grijă de modelul Nike Air Max nu este atât de complicat! Modul de întreținere depinde de materialul pantofului. Alege preparatele de îngrijire corespunzătoare și acționează!

CUM SE ÎNGRIJEȘTE ÎNCĂLȚĂMINTEA AIR MAX DIN PIELE ȘI PIELE ÎNTOARSĂ?

Din anul 1987, când Tinker Hatfield a inventat primul pantof cu pernă de aer vizibilă în talpă, legendarul model a cunoscut sute de noi interpretări. Noile versiuni se deosebeau atât prin culoare, cât și prin tipul de materiale folosite. Astăzi, compania din Oregon oferă încălțăminte Nike Air Max confecționată dintr-o combinație de materiale, dar și din piele sau piele întoarsă. Așadar, răspunsul la întrebarea cum se îngrijește modelul Nike Air Max nu este simplu sau evident. Pentru Air Max-urile din piele, este necesară ștergerea în mod regulat cu o lavetă umedă și tratarea lor cu un produs special selectat. Modelele din piele întoarsă ar trebui „pieptănate” ușor cu o perie sau curățate cu o gumă de șters din cauciuc specială pentru acest tip de piele. Nu ești sigur cum să-ți cureți sneakers Nike Air Max din materiale îmbinate? Tratează fiecare strat separat! Împrospătează interiorul perechii tale cu deodorant pentru încălțăminte. În nici un caz să nu apelezi la mașina de spălat! Astfel, te vei putea bucura mult timp de perechea ta preferată și va rămâne în stare perfectă!

NU FACE ASTA CU PERECHEA TA PREFERATĂ DE AIR MAX!

Te întrebi dacă încălțămintea Air Max se poate spăla la mașină? Te avertizăm: cu siguranță nu! Pielea și pielea întoarsă nu pot fi înmuiate. Prin urmare, punându-ți modelul Air Max în tambur, îl condamni de fapt la distrugere. Îmbinările materialelor se pot desface, iar pantofii nu vor mai arăta ca înainte. Economisirea de timp și energie în acest caz nu va fi rentabilă. Va trebui să-ți cureți pantofii manual, tratând fiecare piesă cu produsul adecvat. De asemenea, nu uita să ții încălțămintea departe de sursele de căldură. Ți s-a udat perechea de Air Max și te întrebi cum s-o usuci rapid? În niciun caz nu o așeza pe calorifer, pe sobă sau lângă un șemineu! Căldura va slăbi adezivii, iar pielea umedă se poate deforma sub acțiunea căldurii. Pentru a-ți usca pantofii Nike Air Max, scoate șireturile, introdu înăuntru ziar, apoi pune-i într-un loc uscat și aerisit, la temperatura camerei.

PREPARATE PENTRU ÎNGRIJIREA ÎNCĂLȚĂMINTEI NIKE AIR MAX

Elementele din piele a încălțămintei Air Max le poți curăță cu o simplă cârpă sau cu un șervețel umed, dar cele din alte materiale vor necesita un tratament special. Pentru modelele confecționate din material textil, cel mai bun este șamponul pentru încălțăminte aplicat pe o cârpă umedă. Iar când vine vorba de pielea întoarsă, asigură-te că ai o gumă de șters din cauciuc pentru a curăța acest tip de piele. Aceasta va îndepărta rapid murdăria de pe materialul aparent cel mai pretențios. Te întrebi cum să cureți interiorul pantofilor Nike Air Max? În acest caz, un deodorizant pentru pantofi poate fi util pentru a-ți împrospăta eficient încălțămintea, eliminând mirosurile și eventualele bacterii. Produsele profesionale de îngrijire încălțămintei îți vor menține perechea de Air Max perfect îngrijită atât la interior, cât și la exterior!

Alege pantofii Nike Air Max: