27.09.2018 | Vei citi în 3 min

CUM SE CURĂȚĂ PANTOFII DE MATERIAL TEXTIL?

ÎNGRIJIREA PANTOFILOR ESTE CHEIA!

Sneakerși, teniși, espadrille, adidași aerisiți din plasă – pantofii noștri preferați pentruantrenament și purtarea de zi cu zi sunt aerisiți și arată grozav. Dar cum îi îngrijim astfel încâtsă-și păstreze starea minunată cât mai multe sezoane? Va fi necesară o curățarecorespunzătoare! Nu-ți face griji – contrar aparențelor, nu este atât de dificil pe cât pare. Ainevoie doar de substanțele și insumentele de curățare potrivite, cunoașterea tipului de materialși intenții bune. Îți vom arăta cum să-ți cureți pantofii de material textil fără să îi distrugi și tevom ajuta chiar să le îmbunătățești aspectul!

TIPUL DE MATERIAL FACE DIFERENȚA

Pantofii din material textil sunt foarte diferiți unii de alții, contrar aparențelor. Cei realizați dinplasă sunt foarte delicați și necesită un tratament special. La rândul lor, cei din pânză rezistentăpot fi ușor curățați cu o periuță de dinți. Să începem cu începutul – determinarea tipului dețesătură este foarte importantă pentru îngrijirea ulterioară. Merită să te familiarizezi cudescrierea produsului pentru a afla dacă sneakerșii și tenișii sunt fabricați din pânză, plasă,tricotaje sau material sintetic. Mulți producători oferă și metoda de curățare propusă pentrutipul de material din care sunt fabricați pantofii. Deci, dacă ai vreo îndoială cu privire la modulde curățare a pantofilor de țesături, verifică la început dacă informațiile despre acest subiect nusunt furnizate de brand în sine.

CUM SE CURĂȚĂ PANTOFII DIN MATERIAL TEXTIL DE VARĂ?

Nu numai încălțămintea sport din material textil, ci și emblematicele espadrilele se bucură defoarte multă popularitate. Acestea se caracterizează printr-o talpă fabricată din material natural- de obicei iută. Spălarea la mașina de spălat sau chiar curățarea în întregime nu esterecomandată. Deci, cum să te asigură că pantofii preferați își vor menține aspectul?Împrospătează-i în mod regulat cu un deodorant de pantofi și poartă-i cu șosete fabricate dințesături naturale. Evită să porți espadrile în zilele ploioase. Și, dacă pe pânză apare murdărie,îndepărteaz-o local – curăță pata cu o bucată de prosop cu apă și săpun. Astfel curățate,espadrilele te vor însoți cu siguranță pentru câteva sezoane bune!

Consultați produsele de îngrijire a încălțămintei Empire: