22.02.2024 | Vei citi în 4 min

Cum se poarta incaltamintea cu sireturi?

Asa incat sa nu cazi sau sa te dezechilibrezi? E destul de evident. Fiecare a auzit acelasi lucru de o suta de ori.

De aceea la intrebarea de mai sus vom raspunde putin altfel – poarta incaltamintea cu sireturi astfel incat sa corespunda cu lookul tau. Cel mai usor este sa o asortezi cu outfiturile pe care le porti cel mai des. In showroomurile Sizeer si online gasesti ghete, cizme, sneakers cu profil redus, sneakers inalti si tenisi care se potrivesc perfect cu gecile, paltoanele si pantalonii jogger care iti plac. Asadar cum ramane? Strange sireturile si vezi solutiile Sizeer in sezonul prezent si in cel care urmeaza.

Cum se poarta incaltamintea cu sireturi? Cauta raspunsul in stelele…

…la ani-lumina distanta de tine. Lucrurile stau altfel cu logoul Converse. Aceasta este steaua pe care o poti avea mereu aproape.

Daca modelul Superstar este incaltamintea ta de zi cu zi si nu vrei sa renunti la ea in sezonul rece, noi avem solutia ideala pentru tine. Mizeaza pe tenisii Converse Chuck Taylor All Star City Trek. Difera de clasicii pantofi sport Chuck prin partea superioara impermeabila si limba usor ridicata. In zilele ploioase si mai reci, incaltamintea iti garanteaza confort total – chiar si dupa o zi intreaga petrecuta in jungla urbana. Tenisii vor arata excelent pe picior, la fel de bine ca intr-o zi calduroasa de vara.

Cu tenisii Converse iti propunem sa porti articole clasice in stil usor avangardist din oferta brandului Levis. In partea de sus ia-ti o geaca Sunset Short Puffer, iar in partea de jos – pantalonii Skate Baggy 5 Pocket. Un amestec de diferite stiluri? Ce sa faci – contrariile se atrag. Si de obicei aduc cu sine efecte uimitoare. Asadar vezi oferta magazinului Sizeer, nu evita combinatiile indraznete si sparge tiparele!

Cum se poarta incaltamintea cu sireturi? Raspunsul il reprezinta simbolul Swoosh.

Daca te numeri printre fanele brandului Nike, cel mai probabil reprezinti Swoosh Gang cu capul sus.

Sustinem o astfel de atitudine in special atunci cand vremea e nefavorabila. Iar incaltamintea Nike Air Force 1 High Utility 2.0 este alegerea perfecta pentru tine. Acesti sneakers au fost creati pentru femeile care pun accent pe designul aparte. Elementul metalic de la nivelul baretei confera un accent deosebit lookului tau. Structura stabila a modelului de sneakers face fata cu succes oricaror conditii, in special cand vine vorba de cele mai dificile suprafete. Modelul Air Force iti dezvaluie in fata ochilor dimensiuni urbane necunoscute pana acum in care fiecare stie cum sa poarte incaltamintea cu sireturi.

Te intrebi ce tinuta vestimentara se potriveste cel mai bine cu acesti sneakers? Mizeaza pe tonurile stradale si imbina-le cu vibe-ul marilor orase. Ce parere ai de treningul Phoenix Fleece Tracksuit in culoarea ta preferata si de geaca parka Nike City Hooded Jacket? O astfel de fuziune iti ofera lejeritate, iar in acelasi timp nu permite sa se piarda ceea ce conteaza cel mai mult in jungla urbana. Bineinteles ca este vorba despre caracter.

Cu ce se poarta ghetele prevazute cu sireturi? Mizeaza pe solutiile clasice si mereu de actualitate!

In totalitate impermeabile, produse in mod durabil si captivante inca de la prima vedere – ghetele Timberland Premium 6 Inch reprezinta un must have de toamna in fiecare an. Iar acest lucru nu este deloc surprinzator.

In acelasi timp e greu de enumerat outfituri care se potrivesc cu incaltamintea de culoare galbena. Iar motivul este foarte simplu. Inca din anul 1978, aceste ghete se asorteaza perfect cu orice articol vestimentar din garderoba. Insa o alegere trebuie sa faci. A fost vibe-ul inspirat din skateboarding, a fost lookul modern cu element noir, acum poate a venit momentul pentru clasic? De aceasta data dupa propriile reguli Timberland.

Cum se poarta incaltamintea decorata cu logoul sub forma de arbore si prevazuta cu sireturi? In primul rand cu geaca Buffalo Plaid Sherpa. Carourile galbene sau in nuanta mustar adauga tinutei caracterul brandului de peste ocean. In al doilea rand, incaltamintea poate fi purtata cu blugi Levi’s 512 in versiune Slim Fit Taper. Materialul flexibil nu-ti ingradeste libertatea de miscare, iar croiala atrage privirile asupra perechii de sneakers care vrea sa iasa in evidenta.

Tinutele vestimentare sunt gata? Excelent, asta era si scopul! Nu uita ca nu exista vreme rea. Asa cum nu exista nici outfituri rele. Tu esti cea care ia hotararea asupra formei lor finale. Vezi oferta Sizeer si creeaza-ti tinute vestimentare dupa propriile reguli.