20.11.2018 | Vei citi în 7 min

Pantofii sport albi cuceresc moda urbană – adidas Superstar!

Legenda este încă în viață!

În ziua de azi, pantofii sport domină moda urbană. Construcția clasică, aspectul casual și comfortul inimaginabil – datorită acestui fapt, ei au furat inimile tuturor fanilor stilului urban. Silueta ușor ridicată, elegantă și cu aspect universal te va face să-i porți peste tot! Încălțămintea sport este foarte la modă în ziua de azi și ne încântă pe toți prin comfortul inedit oferit și calitatea de neîntrecut a produselor. Astăzi, totuși, pantofii de sport își schimbă mediul natural și merg de la sala de gimnastică și excursiile din afara orașului direct în jungla urbană. În ce constă această modă? Vino la Sizeer să vezi ultimele tendințe

Un must-have al modei urbane? Pantofii albi!

Combinația dintre aspectul casual și stilul sport a intrat recent în moda urbană. Daca vrei să scapi de plictiseală și să rupi tiparul, poți combina o pereche de pantaloni chino eleganți cu cămașă originală și o pereche de…adidas Superstar albi! Fanii sneakerșilor știu deja că, dacă pantofii clasici de sport sunt excelenți pentru antrenamente și în timpul excursiilor, poți să îi folosești cu brio și în timpul unei zile lungi și active în oraș. Ei nu numai ca sunt foarte comfortabili, ci și arată foarte bine.

Vezi adidas superstar albi:

White is new black

Ce să porți astfel încât să fii la modă și, în același timp, să ai un aspect versatil? Dacă ești în căutarea unor pantofi care să se potrivească literalmente la orice ocazie, alege o pereche de adidași albi. Ce fel de adidași albi? Clasicii, atemporalii și emblematicii Superstar. În acest sezon, în plus față de pastelurile la modă, albul a fost încoronat regina culorilor și vei vedea multe astfel de modele pe străzile orașului. Pantofii albi sunt o completare perfectă la orice ținută urbană. De ce? Ei sunt universali, mulțumită cărui fapt se vor potrivi la orice altă culoare, la ținute pentru femei, bărbați și juniori. Ei vor merge bine la denim (blugi, pantaloni scurți, o cămașă sau un sacou), haine din materiale ușoare (fuste de vară sau rochii), precum și la articole de îmbrăcăminte din materiale mai grele, cum ar fi o geacă din piele.


Pantofii negri domină străzile orașului în special iarna și toamna – în principal pentru că pe ei nu se observă murdăria și sunt ușor de curățat. Cu toate acestea, în timpul anotimpurilor călduroase, totul se schimbă, iar primăvara și vara culmile domină albul. O dată cu venirea zilelor însorite, negrul clasic face loc omologului său mai luminos. Cu ajutorul acestor pantofi, vei da o notă luminoasă ținutelor tale.

Un clasic urban

S-ar părea că nu doar tocurile înalte de culoare neagră și pantofii eleganți pentru bărbați pot fi asortați la ținute clasice. Ceea ce a fost odată la modă se întoarce acum cu forțe duble și cu multă energie pentru a cuceri lumea modei. Modelul cel mai faimos este, fără îndoială, adidas Superstar White, care a debutat în anii ’70 și se află acum într-o mare revenire. Aventura lor cu moda a început pe picioarele sportivilor de clasă mondială, trecând apoi spre fanii modei urbane din întreaga lume.

La ce să-i asortăm?

Pantofii albi, alături de pantofii sport negri, sunt un element de bază la orice ținută. Mai mult! Ei sunt atât de versatil încât merg chiar și la ținutele la care încălțămintea sport nu se potrivește. Pantofii sport reprezintă un echilibru perfect între pantofii de ieșit și pantofii de zi cu zi, iar albul strălucitor se adaptează perfect la orice culoare. Pantofii cameleon sunt o necesitate in garderoba oricărui fan al modei urbane! În plus, acești pantofi sunt alternativa ideală la adidașii clasici. De ce? În ei vei găsi calitățile pe care le aștepți de la pantofii sport, precum comfortul de neegalat și te vei putea bucura și de acel ceva suplimentar! Și anume de designul urban, aspectul neconvențional și nota feisty!

Eleganța direct de pe covorul roșu

Pentru a combina comfortul cu eleganța și clasicul cu alura urbană, stilul casual poate fi ușor tranformat cu ajutorul unei perechi de adidași albi. Legendarii Superstar sunt atât de versatili, încât vor funcționa bine nu numai în compania ținutelor obișnuite, ci se vor potrivi perfect și la un aspect mai sofisticat.

Se pare că o rochie elegantă, o fustă creion, precum și pantalonii de costum merg și cu sneakerșii, nu numai la tocurile înalte sau pantofii din piele. În ultima vreme se poate observa o tendință destul de clară de a purta sneakerși albi la astfel de ținute.

Pantofii Superstar în versiunea albă se potrivesc de minune la stilul modern și arată ca și cum ar fi fost creați special pentru covorul roșu! Coafura aranjată cu grijă, machiajul proaspăt, o rochie luată direct de pe umeraș și în picioare…adidași albi. Pentru bărbați, un costum elegant, o cămașă călcată la dungă, o cravată frumosă, iar un pic mai jos…o pereche de șosete roșii, expresive și…desigur, adidași albi! O combinație ciudată? Dimpotrivă, acest stil este la modă, dar și comfortabilă.

Streetwear în fiecare zi

Sneakerșii cei mai la modă din acest sezon sunt creați în principal pentru jungla urbană. Emblematicii adidas Superstar White au domnit pe străzile orașului încă din anii ’70, iar astăzi ei își trăiesc a doua tinerețe. La ce să îi porți? La orice! Sneakerșii albi iubesc toate materialele, dar în special blugii. Lungi și mulați, sau o pereche de pantaloni scurți?


Superstar White se potriveste la orice. Adaugă un tricou clasic, o cămașă casual cu un imprimeu interesant, sau o bluză fără mâneci. Un pulover călduros, o geacă de piele sau o geacă? Nu contează ce porți – legendarul Superstar se va potrivi la orice. Cu ce să-i asortezi? Un rucsac lejer tip sac de umăr, sau poate o servieta elegantă? Ochelari de soare eleganți sau o pălărie de paie? La adidașii albi merge orice accesoriu!

Pariază pe clasicul Superstar!

Ce brand să alegi?

Teniși albi au cucerit lumea modei urbane și acum îi poți întâlni pe fiecare raft, în oferta fiecărui brand, peste tot în lume! Ce model să alegi și de la ce brand? Alege un model clasic, de la o companie cu istorie! Cu toții cunoaștem modelele adidas, și asta datorită calității superioare a produselor, durabilității surprinzătoare și a designului atemporal. De ce să nu alegem un brand pe care îl cunoaștem de ani de zile?

Superstar, I choose you!

Cele trei dungi cunoscute în întreaga lume sunt asociate în mod clar cu cele mai bune produse de calitate și vine cu o propunere foarte la modă pentru acest sezon – adidași alb. Ce să alegi? Cu siguranță un model clasic de streetwear, și anume adidas Superstar! O siluetă obișnuită, cele trei dungi elegante și scoica de cauciuc ce protejează degetele. Așa-numitul „Shell Toe” a fost creat la cererea jucătorilor de baschet care s-au plâns de leziuni frecvente în timpul jocurilor. Scoica protectoare i-a încântat nu numai pe sportivi, ci pe toți fanii pantofilor sport din întreaga lume.

Și tu, ai deja ultimele tendințe în dulapul tău?