11.10.2019 | Vei citi în 4 min

Dovada confortului. De ce încălțămintea Timberland Premium 6 este atât de confortabilă?

Timberland Premium 6 Inch

Modelul Premium 6 de la Timberland este o încălțăminte cu adevărat iconică. Știm acest lucru de mai mult timp. O putem observa pe străzile orașului din țara noastră și din lumea întreagă atunci când se apropie anotimpul friguros. Probabil te întrebi: despre ce e vorba? De ce tocmai acest model și nu altul? E clar – designul iconic. Aceste ghete nu au cum să te lase indiferent. Structura lor recunoscută la nivel mondial, celebra nuanță de galben, fiecare detaliu atestă originalitatea produsului – orificiile din alamă sau arborele gravat – toate aceste elemente conferă modelului #10061un look unic. Datorită aspectului deosebit, aceste ghete se potrivesc cu orice outfit de oraș. Dar designul apreciat nu e totul. Încălțămintea Timberland Premium 6 asigură un confort greu de egalat! Datorită stilului și confortului oferit, aceste ghete sunt un produs cu adevărat iconic. Află de ce acest model este ATÂT DE confortabil.

Femei Timberland Premium 6

Pielea unică

În primul rând: modelul de top al brandului Timberland este confecționat exclusiv din piele naturală de calitate premium. Pieile folosite în producție sunt prelucrate în tăbăcărie de clasă LWG (Leather Working Group) Silver. Acest lucru înseamnă că întregul proces de prelucrare se desfășoară în conformitate cu principiile producției responsabile. Astfel poți avea siguranța că modelul Premium 6 a fost realizat din piele de înaltă calitate. Este moale, dar rezistentă. Se potrivește foarte bine pe picior. Datorită impregnării din fabrică, ghetele împiedică pătrunderea apei chiar și în cele mai vitrege condiții. Pentru un plus de siguranță și stabilitate, fragmentele, care intră în componenţa încălțămintei, sunt unite printr-o cusătură triplă.

Timberland Premium 6 Inch

Buna potrivire și interiorul prietenos

Modelul Premium 6 este echipat cu un sistem de înșiretare solid, format din șase sau șapte orificii pentru șireturi, care sunt responsabile pentru potrivirea optimă pe picior. Merită să ne îndreptăm atenția și asupra gulerului gros, dar moale, care se întrepătrunde cu partea superioară. Acesta asigură o protecție adecvată împotriva frigului și a vântului, împiedicând pătrunderea lor în interior. Ce altceva? Interiorul! Tehnologia inovatoare PrimaLoft asigură o izolare termică optimă, protejând interiorul încălțămintei de frig. În interiorul versiunilor aniversare – modelele Heritage realizate cu ocazia împlinirii a 45 de ani de la apariția modelului Premium 6 – se regăsește branțul cu tehnologie Anti-Fatigue, care asigură piciorului o amortizare suplimentară.

Bărbați Timberland Premium 6

Timberland Premium 6 Inch

Talpa solidă

Cu ajutorul ghetelor Timberland Premium 6 poți păși în siguranță. Acest lucru se datorează tălpii groase, fabricate din cauciuc rezistent, care se dovedește a fi foarte eficientă la contactul cu solul. Este prevăzută cu bandă de rulare canelată și aderentă, ceea ce oferă un plus de siguranță și încredere. Datorită tuturor acestor soluții, poți călca fără teama de a aluneca pe suprafețele umede sau înzăpezite. Nu te îngrijora nici în ceea ce privește rezistența modelului – datorită întrepătrunderii perfecte dintre talpă și partea superioară nu există riscul ca structura încălțămintei să se desprindă sau să se deterioreze. În plus, nicio picătură de apă și nici măcar un fulg de zăpadă nu pot pătrunde în interior.

După cum vezi – cineva s-a gândit foarte bine la toate aceste aspecte! De când a avut loc premiera „încălțămintei de pădurar”, designerii brandului american au avut puțin timp la dispoziție pentru a perfecționa soluțiile propuse la acea vreme. Însă, designul încălțămintei a fost perfect pus la punct de creatorul ei: a folosit tehnologia revoluționară de conectare perfectă a părții superioare cu talpa, pentru ca astfel încălțămintea să facă față celor mai dificile condiții. A fost creată în special pentru muncitori. Iar aceștia aveau nevoie de confort la cel mai înalt nivel pentru a-și duce munca la capăt. Nu e de mirare că astăzi, pe străzile orașului, modelul Premium 6 este o încălțăminte, care răsplătește pe oricine în mod corespunzător. Oferă protecție împotriva frigului, a vântului și a umidității, nu alunecă și este foarte rezistentă. Ai încredere când îți spunem că ghetele Premium 6 sunt unele dintre cele mai confortabile ghete pentru sezonul toamnă – iarnă. Modelele Premium 6 pentru el, pentru ea și pentru copii sunt disponibile în magazinele fizice Sizeer și online pe sizeer.ro.

Copii Timberland Premium 6