29.11.2019 | Vei citi în 5 min

Nike Air Max pentru copii? Why not! Cele mai cunoscute modele mărimea 35,5

Picioarele celor mici necesită o atenție sporită – lucru știut de orice părinte. Copiii au nevoie de o încălțăminte mai confortabilă decât adulții, deoarece au nevoie de mai mult sprijin în timpul activităților de zi cu zi. În momentul alegerii încălțămintei pentru copii merită avute în vedere soluțiile de încredere, apreciate de cei mai buni atleți și alergători profesioniști. Pantofii sport din seria Air Max sunt un exemplu foarte bun în acest sens. Cu siguranță și cei mici vor fi mulțumiți! Ce modele sunt disponibile pentru copii? Află în cele ce urmează!

Tehnologia care asigură confort

Deja nu mai e niciun secret – încălțămintea Air Max face parte din stilul stradal. Primul model a apărut în anul 1987 și de atunci versiunile pantofilor sport de la Nike care au urmat se bucură de o mare popularitate. Care este secretul lor? Nu este vorba doar de aspectul unic, care conferă un caracter aparte ținutelor streetwear, dar, în primul rând, de confortul extraordinar, garantat de o serie de tehnologii unice. Cea mai faimoasă dintre ele este perna de gaz descoperită, care asigură senzația de moale la fiecare pas. Cei mici cu siguranță se vor bucura de acest lucru, dar mai sunt și alte avantaje oferite de designeri! Cu ce mai este prevăzută încălțămintea pentru copii de la Nike?

Air Max 1 – un clasic pentru cei mici

Copii mai mari și adolescenții nu prea aleg încălțămintea clasică, dar în acest caz lucrurile vor sta altfel. Perechea de pantofi sport Air Max va deveni foarte repede una dintre preferatele copiilor! Forma lor amintește de modelul iconic al anilor 90 și se potrivește perfect cu ținutele unui tânăr sneakerhead, asigurându-i un aspect deosebit. Pantofii sport Nike Air Max 1 garantează, în primul rând, confort și lejeritate. În afară de perna de gaz caracteristică, acest model este prevăzut și cu pernă din spumă, care asigură amortizare la fiecare pas. Confortul este sporit de interiorul din material, care protejează piciorul de frig, chiar și în diminețile geroase. Stil și confort într-un singur produs!

Pantofii sport Nike Air Max 90 din piele

În întregime negri sau albi? Sau poate în două culori? Indiferent de ce versiune alegi pentru copilul tău, datorită acestor pantofi sport cel mic va avea parte de un aspect deosebit. Încălțămintea Air Max este potrivită pentru sezonul de toamnă tocmai datorită părții superioare din piele cu cereale integrale și cu inserții din plasă respirabilă și material sintetic. Încălțămintea este rezistentă, iar, în plus, se potrivește perfect pe picior, oferindu-le copiilor și adolescenților confortul de care au nevoie. Confortul – inclusiv cel termic – este asigurat de interiorul moale al încălțămintei, care înfășoară delicat piciorul. Umplutura moale și partea superioară de deasupra gleznei protejează piciorul împotriva leziunilor chiar și în timpul unei activități intense. Un atu suplimentar al modelului Air Max este banda de rulare stabilă și antiderapantă. Aderența pe toate suprafețele din oraș este garantată!

O lecție despre trecut – Nike Air Max 97 QS

Confort modern în ediție retro – așa se caracterizează pe scurt acest model. Pantofii sport colorați Air Max au partea superioară de culoare aurie, fiind confecționată dintr-o combinație de materiale sintetice și textile. Fac trimitere la modelele iconice din anii 90 și se încadrează perfect în look-ul urban, modern, punând totodată în valoare elementele care s-au păstrat în ciuda trecerii timpului. Copiii se vor bucura de lejeritatea asigurată nu numai de celebrul sistem Air Max, dar și de talpa groasă, realizată din spumă specială. Aceasta protejează articulațiile celor mici și garantează senzația de moale la fiecare pas. Un alt avantaj, pe care îl oferă încălțămintea Air Max 97, este aderența. Talpa exterioară din cauciuc este prevăzută cu o bandă de rulare caracteristică, care împiedică alunecarea pe majoritatea suprafețelor din oraș.

Confort în orice împrejurare – Nike Air Max Mesh

Pentru copilul tău nu contează doar aspectul deosebit și confortul, dar și respirabilitatea? Îi plac pantofii sport ușori, pe care aproape că nu-i simte în picioare? Atunci Air Max Mesh este încălțămintea potrivită pentru el! Acest model deosebit de la Nike are partea superioară solidă și îmbogățită cu o plasă specială. Garantează o bună circulație a aerului și elimină eficient transpirația. Această soluție este deosebit de apreciată de alergătorii profesioniști, așadar este potrivită și pentru copilul tău. Dar asta nu e tot! Învelișul acestor pantofi sport este confecționat din piele de înaltă calitate – atât sintetică, cât și naturală – datorită căreia sunt extrem de rezistenți. Talpa exterioară este flexibilă și asigură un contact bun cu solul, ceea ce sporește confortul la purtare. Atuul acestui model este umplutura moale din interiorul pantofului, care sprijină articulațiile la fiecare pas. O alegere excelentă pentru copiii activi, cărora le place să alerge, să sară… fără limite!

nike air max