06.08.2020 | Vei citi în 6 min

O borsetă marca Nike – cu ce se o poartă pentru a combina funcționalitatea excelentă cu aspectul modern?

Hitul anilor ‘90 cucerește din nou moda în stil streetwear. Borsetele, pentru că despre ele vorbim, au redefinit funcționalitatea accesoriilor, cum ar fi rucsacuri sau sacuri de umăr. După primul boom, a existat un moment în care multora le era rușine să poarte astfel de accesorii. Mai târziu au devenit un element indispensabil al echipamentului oricărui turist, bineînțeles în combinație cu sandale și șosete de culoare albă. Au fost foarte confortabile și au fost asociate cu moda în stil sport. Astăzi, toți fanii elementelor funcționale le poartă cu mândrie. Borsetele sunt nu numai moderne, dar în același timp și practice. Te întrebi cu ce se poartă borsetele marca Nike? În textul pe care îl citești, îți arătăm câteva soluții interesante. Are you ready?

O borsetă – cine o poate purta și cum?

Să începem cu începutul. Te întrebi dacă borseta se potrivește cu look-ul tău sau care este vârsta potrivită pentru a purta acest accesoriu? Nu-ți face griji – toată lumea le poate purta! Atât fanii ultimelor trenduri, cât și cei care mizează în primul rând pe confort. Mai mult decât atât – moda actuală permite atât de multe combinații, încât acest tip de accesorii se asortează ideal cu orice ținută vestimentară. Le poți întâlni în oraș, la concert, la sală sau chiar pe covorul roșu. Borsetele sunt purtate de tineri, influenceri și celebrități, dar acestea sunt perfecte și pentru cei care cunosc toate tipurile de borsete din tinerețe. Acest accesoriu vestimentar arată excelent în combinație cu outfit-urile în stil sport, cu cele casual sau cu cele elegante. Joacă-te cu moda și poartă-le cum vrei – în talie sau peste umăr. Ba mai mult – cele purtate în talie pot funcționa ca o curea, care îți scoate în evidență silueta.

Borseta care se potrivește cu outfit-urile de zi cu zi

Borsetele se potrivesc perfect cu ținutele vestimentare de zi cu zi. Blugii, tricoulbluza și pantofii sport sau tenișii reprezintă outfit-ul tău preferat? Excelent – mai rămâne să-ți alegi borseta modernă de culoare vie și bucură-te de look-ul deosebit. Poartă-o în talie – în acest fel acest accesoriu vestimentar conferă outfit-ului un caracter urban și, în același timp, asigură libertate de mișcare. Telefonul, portofelul și alte obiecte de dimensiuni mici se află în interior, iar tu ai mâinile libere. Poți să mergi pe bicicletă, să te plimbi prin parc sau să iei parte la un concert. Borsetele marca Nike sunt ideale în toate aceste situații. Ușoare, confecționate din material, în mai multe variante de culori – acestea stau la baza multor outfit-uri în stil sport sau urban.

O borsetă marca Nike

Un element practic

Îți place să ieși în evidență și porți accesorii moderne într-un mod deosebit? Excelent – suntem în admirația adevăraților freaks! În acest caz, trage bareta borsetei prin găicile pentru curea ale pantalonilor și obține un mix modern. Astfel poți renunța la centura clasică. Această idee este perfectă în cazul pantalonilor cu talie înaltă.

Mizează pe libertatea în stil BOHO

Fanii outfit-urilor lejere, soluțiilor girlish și look-ului perfect în stil glamour cu siguranță sunt la curent cu trendurile actuale. Unul dintre ele este borseta în stil sport, care se potrivește excelent cu ținutele vestimentare deosebite. Te întrebi de unde te poți inspira? Nu numai din revistele de modă, instagram sau Pinterest, dar și din fotografiile prezentărilor de modă. Aici vei găsi aceste produse într-o lumină complet diferită. Vara în garderoba ta se află în principal rochii? Cele sport, mini, midi sau maxi, adaptate siluetei și lejere. În loc de un rucsac sau o geantă, mizează pe borseta marca Nike pentru femei. Poartă-o peste umăr sau înlocuiește cureaua. La prezentările Balenciaga ai putea să o vezi ca înlocuitor al unei genți mini în combinație cu rochii lungi de vară. Borsetele se potrivesc ideal cu rochii vaporoase sau pantaloni scurți din denim și maiouri tank lejere. Completează-ți ținuta cu sandale ușoare, alege o pălărie și poți merge la festivalul de vară.

Streetwear-ul pentru persoanele active

Tendințele actuale, cei mai noi pantofi sport și combinațiile de culori preferate care sunt la modă. În plus, trendul logomaniei, nuanțele neon și revenirea la stilul retro. Ești la curent cu aceste noutăți și îți place să ai grijă nu numai de ceea ce porți, dar și de aspectul tău. De aceea, atunci când alegi cele mai noi modele de colanți sau maiouri tank, care absorb excelent umiditatea, mizează pe borseta practică marca Nike. Accesoriul vestimentar monocromatic, decorat cu logo-ul brandului, care atrage atenția, cu siguranță va fi pe placul tău. Îl vei lua cu tine la munte, într-o excursie de vară organizată împreună cu prietenii, dar va fi util și atunci când mergi cu patinele sau bicicleta. Borseta este potrivită pentru păstrarea obiectelor importante pe care vrei să le iei cu tine, fapt datorită căruia te poți bucura de timpul petrecut în jurul celor dragi.

O borsetă marca Nike

În stil high-fashion

Streetwear-ul este ideal pentru cei care își creează propriul stil vestimentar și, în același timp, au siguranța că trendurile actuale țin pasul cu stilul lor. Îți plac colanții mulați pe corp de culoare neagră, tricoul în nuanță de alb, sacoul colorat și lejer? Excelent! Inspiră-te din bloggerii de modă și alege borseta colorată marca Nike, pe care o poți purta în talie. În acest fel, combini funcționalitatea deosebită cu aspectul modern. Sau poate preferi pantalonii mom jeans și o cămașă lejeră de culoare albă? Poartă borseta peste umăr și schimbă caracterul outfit-ului tău.

Sperăm că, datorită sugestiilor noastre, vei îndrăzni să mizezi pe boresta marca Nike în crearea ținutelor vestimentare de zi cu zi. Joacă-te cu moda și poart-o așa cum îți place. Arunc-o peste umăr, pe spate sau în față. Pune-o în talie și scoate-ți în evidență silueta. Este o alternativă excelentă la gențile clasice, shopper bags, rucsacurile sau sacii de umăr. Borsetele sunt nu numai practice și confortabile, dar în același timp funcționale. Convinge-te singur!

O borsetă marca Nike

VEZI BORSETE MODERNE MARCA NIKE: