19.12.2019 | Vei citi în 6 min

Perla streetwear-ului! Pantofii sport negri adidas ZX Flux – cu ce să-i porți?

Negrul clasic într-o ținută stradală? O idee excelentă! Deși streetwear-ul înseamnă mai degrabă culori vii, puternice, nuanțele universale sunt cele mai apreciate, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Culoarea uniformă a părții superioare este ușor de asortat cu diferite elemente vestimentare, permițându-ți în același timp să te joci cu șireturile colorate. Cum se obține așadar un look stradal modern cu pantofii sport negri adidas ZX Flux? Noi te putem sfătui!

Look-ul sportiv, dar elegant pentru el

Povestea acestor sneakerși este una simplă. Brandul iconic din Oregon, inspirându-se din proiectele sale anterioare, a creat o nouă versiune îmbunătățită a clasicilor pantofi sport de alergare. Inițial erau dedicați alergătorilor profesioniști, dar în curând s-a dovedit faptul că este foarte greu să te desparți de o încălțăminte confortabilă! În plus, adidas Flux în versiunea all black foarte repede a ajuns să ocupe un loc în moda masculină, bucurându-se de o mare popularitate. Cum să porți acești pantofi sport? În calitate de încălțăminte sport se potrivesc la pantaloni de trening cu manșete la glezne sau la pantaloni de trening simpli. În combinație cu un tricou sau un hanorac poți obține un look sportiv, ideal nu doar pentru sală. În versiunea de vară pantofii sport adidas Flux pot fi asortați cu pantaloni scurți sau tricouri fără mâneci, la care poți adăuga o șapcă în stil sport sau o pereche de ochelari de soare. Adepții stilului casual cu siguranță vor fi încântați de combinația dintre acești sneakerși și blugii închiși la culoare. Pentru un efect modern, rulează jeanşii şi lasă glezna la vedere! Dacă mizezi pe un look monocromatic și uniform, atunci șosetele colorate și elegante vor fi pata de culoare a ținutei simple.

Aspectul sportiv, dar neconvențional

Deși la început încălțămintea adidas ZX Flux a îndeplinit rolul de pantofi sport de alergare pentru bărbați, a ajuns să ocupe un loc și în moda feminină. Fanele stilului stradal și iubitoarele de ținute casual cu tentă sportivă, dar elegantă se vor îndrăgosti de acest model! Atuul său nu este numai confortul de neînlocuit, dar și look-ul modern în stil minimalist, care se potrivește cu aproape orice. Așadar cum să creezi cu ajutorul acestor pantofi sport o ținută ideală? În primul rând, în calitate de încălțăminte sport, adidas Flux poate fi completarea outfit-urilor lejere în stil sport sau stylish. Îndrăznește și poartă-i cu colanți, pantaloni de trening, tricouri lejere sau tip tank. În zilele mai friguroase mizează însă pe bluza sport cu glugă sau guler, călduroasă și plăcută la atingere – cea mai potrivită ar fi bluza în culori pastelate, girlish. Pantofii sport negri adidas Flux se potrivesc de asemenea cu bluzele tip crop top, dar și cu o geacă bomber. La o astfel de ținută merită să adaugi un accesoriu precum o șapcă sau un rucsac și de asemenea o bijuterie. Acestea sunt toate ideile de ținută vestimentară? Nu chiar! Acești sneakerși pot fi completarea ideală a ținutelor de concert sau de petrecere. Poartă-i cu blugi strâmți, deschiși la culoare, cu o cămașă în carouri sau cu o geacă din piele pentru a obține un look rock.

pantofi sport negri adidas ZX Flux

Stilul stradal, dar girlish

Datorită designului minimalist, pantofii sport adidas Flux sunt, de asemenea, completarea ideală a ținutelor girlish lejere. Pot fi asortați cu rochii în stilul celor purtate de jucătoarele de tenis sau cu fuste vaporoase cu imprimeu piele de șarpe. O idee excelentă o reprezintă combinația dintre acești sneakerși și fustele de blugi sau tricourile sport. Dacă prețuiești mai înainte de toate confortul, dar nu vrei să renunți la look-ul sexy și girlish atunci poartă pantofii sport negri adidas ZX Flux cu pantaloni scurți din denim. Un astfel de outfit îți asigură un aspect excelent, mai ales dacă ești înaltă și poți să te mândrești cu picioarele scoase în evidență. Datorită părții superioare uniforme a pantofului și a construcției ușoare, outfitul compus cu ajutorul acestor sneakerși îți subțiază silueta în mod subtil. Pentru a avea o ținută vestimentară reușită alege un tricou lejer cu croială sport, o cămașă în carouri prinsă în talie și un accesoriu feminin. Acesta este outfit-ul ideal pentru concertele și festivalurile de vară – nu este vorba doar de look aici, dar și de confortul necesar mai ales în timpul petrecerilor, care durează până dimineață.

Sport în stil glam

Datorită designului modern în stil minimalist pantofii sport adidas Flux se potrivesc inclusiv ținutelor elegante. Look-ul sportiv cu tentă glam este un trend, care deja a cucerit străzile orașului! Adoptă și tu această tendință și lasă-te cucerit de combinația nonșalantă dintre eleganță și lejeritate. Cum să-ți compui outift-ul? Poți purta acești pantofi sport cu pantaloni din piele mată, cu o cămașă lejeră prevăzută cu curea sau cu o vestă din blană artificială. Îmbogățește-ți ținuta cu o pălărie, o geantă tip shopper și o bijuterie elegantă. Un astfel de outfit avangardist arată cel mai bine dacă este compus din elemente în culori neutre – clasicul negru și albul nemuritor se potrivesc perfect! În după-amiezele și serile de toamnă poți miza pe ținutele sport de la adidas și pe paltoanele lungi. O altă idee interesantă este combinarea pantofilor sport adidas Flux cu blugii tip mom jeans sau boyfriend pants – în mod obligatoriu să fie suflecați. Ține cont de faptul ca mărimea să nu fie prea mare – ideală ar fi mărimea exactă sau maxim două mărimi mai mari.