20.12.2019 | Vei citi în 5 min

Colecțiile Nike

Nike_Air_Max_270
Nike Air Max 270
Nike_Air_Max_720
Nike Air Max 720
Nike_Air_Max
Nike Air Max
Nike_Air_Max_90
Nike Air Max 90
Nike_Air_Max_200
Nike Air Max 200
NIKE_AIR_MAX_95
Nike Air Max 95
NIKE_AIR_MAX_97
Nike Air Max 97
NIKE_AIR_MAX_98
Nike Air Max 98
Nike_M2K_Tekno
Nike M2K Tekno
NIKE_AIR_FORCE_1_MID_07
Nike Air Force 1’07
Nike_Air_Force_1
Nike Air Force 1
Nike_Air_Force_1_Sage_Low
Nike Air Force 1 Sage Low
NIKE_W_AIR_FORCE_1_SHADOW
Nike Air Force 1 Shadow
Nike_Cortez
Nike Cortez
Nike_React
Nike Cortez
NIKE_REACT_ELEMENT
Nike React Element
ADIDAS_ULTRABOOST
Nike Presto
NIKE_AIR_MAX_UPTEMPO
Nike Uptempo
Nike_zoom_2k
Nike Zoom 2K 2
Nike_Air_Vapormax
Nike Air Vapormax
Nike_Huarache
Nike Huarache
Nike_Shox
Nike Shox

Fă cunoștință cu cele mai renumite colecții Nike

Știm deja cât de mult apreciezi încălțămintea Nike. Legendarul simbol Swoosh și pantofii sport care au devenit celebri în anii ’80 surprind din nou lumea streetwear-ului. Te întrebi care sunt cele mai renumite modele Nike? Află în cele ce urmează!

Colecția Air Force

Pe scurt, pantofii sport cunoscuți de toată lumea. Când auzi de modelele clasice Nike, imediat te gândești la colecția Air Force? Nu ne miră deloc acest lucru. Structura încălțămintei, pe care o știm cu toții, talpa grosă și solidă, iar nu în ultimul rând, exteriorul din piele. În cazul anumitor versiuni se fac remarcate, de asemenea, inserțiile metalice din zona șireturilor. Inițial, acești pantofi sport și-au făcut apariția pentru a ușura jocul baschetbaliștilor, astăzi, însă, sunt purtați de toți fanii look-ului mereu de actualitate. Sunt admirați atât de iubitorii de streetwear, cât și de celebrități sau influenceri. Încălțămintea este prezentă nu numai în oraș și la festivalurile de vară, dar inclusiv pe podiumurile de modă. Cu toate acestea, în colecția de față poți găsi mai multe modele iconice, nu numai Nike Air Force 1. Este, de asemenea, disponibilă încălțămintea Nike Air Force 1 ’07, care reprezintă versiunea modernă a clasicului. În afară de acestea, ai la îndemână pantofii sport cu platformă Nike AF1 Sage Low și Nike Air Force Shadow cu caracteristicul logo dublu, plasat pe lateral, care creează un efect specific.

Colecțiile Nike Air Max

Însă Nike AF1 nu înglobează toate modelele de pantofi sport marca Nike. Să nu uităm de cealaltă încălțăminte legendară. Mai exact? Este vorba bineînțeles despre colecția Nike Air Max cu cel mai cunoscut sistem de amortizare ever. Perna cu gaz comprimat Air Sole se bucură de o mare popularitate – nu numai datorită confortului pe care îl asigură, dar și look-ului modern, pe care îl oferă pantofilor sport. La început, era situată în interiorul tălpii, iar mai târziu a ajuns să fie dezvăluită întregii lumi. Știi toate modelele Nike Air Max? Cele mai cunoscute sunt fără nicio îndoială următoarele versiuni: AM 90 cu perna aflată sub călcâi, Nike Air Max 95 cu perna plasată sub partea frontală a piciorului, AM 97 cu perna de gaz plasată pe toată lungimea încălțămintei sau modelul Nike Air Max 98. Cu siguranță, mulți dintre voi aveți deja în dulap astfel de produse clasice. Dar asta nu e tot. Ce modele de pantofi sport Air Max găsești la Sizeer? Ai la dispoziție chiar și cele mai noi lansări, precum AM 200, Nike Air Max 270 cu pernă de gaz plasată sub călcâi, pe care tu o vei putea observa din toate părțile. În plus, te așteaptă modelul Nike Air Max 720, prevăzut cu legendarul sistem de amortizare. Și pe acesta îl poți vedea din toate părțile…nu numai sub călcâi, dar pe întreaga suprafață a tălpii. Wow! Destul de impresionant, nu-i așa?

Încălțămintea clasică și cele mai noi lansări

Dar… bineînțeles că acestea nu sunt toate modelele marca Nike. Să nu uităm de pantofii sport clasici, precum Nike Cortez, care au devenit celebri datorită filmului Forrest Gump și până în ziua de azi se bucură de o popularitate imensă – și nu numai în rândul adevăraților sneakerfreaks. Ce alte modele de pantofi sport marca Nike găsești la Sizeer? Ți se pare cunoscută banda caracteristică din jurul călcâiului? Ai ghicit – e vorba despre modelul Nike Huarache, în continuare disponibil în oferta noastră. Sau poate mai degrabă te interesează încălțămintea cu aripile sintetice specifice, plasate pe părțile laterale? Aceasta este descrierea modelului Nike Zoom 2k. Dacă, însă, te numeri și tu printre fanii celor mai în vogă pantofi sport, cu siguranță ți-a atras atenția încălțămintea iconică Nike Air Vapormax, a cărei talpă caracteristică este imposibil să nu o observi. Sau poate te tentează modelul Nike Air Shox, care se distinge prin coloanele caracteristice de sub călcâi? Dacă preferi mai degrabă o încălțăminte cu structură clasică, mizează pe modelul Nike React Element, care atrage privirile datorită combinației deosebite de culori.

Indiferent de ceea ce cauți, la noi găsești atât pantofi sport clasici, cât și modele marca Nike, încadrate în cele mai noi trenduri. Vizitează-ne în showroom-urile Sizeer și online pe sizeer.ro pentru a-ți găsi perechea preferată!

Vezi alte colecții:

adidas
reebok
puma
vans
converse
timberland
NB
fila
jordan
lacoste