27.09.2023 | Vei citi în 4 min

Sneaker-love on top! Vezi cu ce se poartă încălțămintea cu platformă

Vrei ca ceilalți văzând ținuta ta să se gândească „Slay queen”? Sau ai nevoie să adaugi câțiva centimetri și să vezi orașul dintr-o altă perspectivă? În acest caz există un lucru pe care trebuie neapărat să îl adaugi în colecția ta de sneakers, iar noi ne referim, desigur, la… încălțămintea cu platformă! Modelele iconice de la branduri precum adidas, Converse, Nike și Crocs îți pot reînnoi ținutele și garantează faptul că nimeni nu va trece nepăsător pe lângă tine. Descoperă numeroasele avantaje ale pantofi cu platforma disponibili la Sizeer și alege perechea care îți exprimă cel mai bine toate stările de spirit.

Jak nosić buty na platformie

Încălțăminte cu platformă pentru femei – un must have în colecția ta

Simți că sneakers cu platformă sunt ideali pentru tine, dar nu ești sigură ce modele merită luat în considerare? Ai ajuns în locul potrivit! Am pregătit câteva propuneri diverse, printre care găsești cu siguranță un produs care să-ți atragă atenția. Ready? Hai să începem!

La început, avem ceva pentru persoanele care apreciază designul minimalist. Modelele, cum ar fi Converse All Star Lift High Platform și adidas Nizza Platform combină în mod fenomenal designul clasic cu nota modernă sub forma unei platforme groase. Așadar, se poate spune că acestea sunt versiuni ușor modificate ale unor sneakerși iconici. Aspectul este important, desigur, dar brandurile au grijă și de confortul purtătorului – pantofii sport sunt confecționați din materiale de înaltă calitate, care garantează lejeritatea pe durata întregii zile și rezistența excelentă. Pe de altă parte, dacă îți plac detaliile colorate și atrăgătoare, atunci printre modelele cu Swoosh găsești un produs ideal pentru tine. Încălțămintea Nike Blazer Low Platform este disponibilă în mai multe versiuni, inclusiv una cu detalii roz. Prin urmare, aceasta reprezintă alegerea perfectă pentru fanele stilului urban într-o versiune mai feminină. Iar dacă te numeri printre persoanele cărora le place să se distingă, iar ținutele tale au o notă de extravaganță, atunci descoperă modelul Crocs Classic Platform Clog W – versiunea cu platformă a clasicului de la Crocs. Încălțămintea interesantă cu iconicul crocodil în logo se bucură deja de o mare popularitate, iar acum este disponibilă și în varianta înaltă. Talpa groasă adaugă câteva centimetri, în timp ce designul atemporal realizat și materialul unic Croslite asigură confort la fiecare pas.

Jak nosić buty na platformie

Ținute la un nivel înalt

Pantofii cu platformă este un hit absolut printre fanele streetwear-ului. Indiferent de designul pe care îl alegi, poți fi sigură că noile tale modele vor fi pline de caracter și individualitate. Împreună cu sneakers iconici cu platformă, poți crea combinații deosebite care să arate pasiunea ta pentru stilul urban. Nu uita că moda este, de asemenea, o modalitate de a exprima personalitatea – joacă-te cu aceasta, experimentează cu îndrăzneală și lasă strada să fie pasarela ta. Deci, cu ce poți să asortezi pantofii sport cu talpă groasă? Modelele clasice de culoare albă și neagră se potrivesc perfect atât cu ținutele casual, cât și cu cele sportive. În zilele de vară, îi poți purta atât cu pantalonii lejeri, care se bucură de o mare popularitate în ultima vreme, și tricourile clasice sau topurile scurte, cât și cu rochiile vaporoase, care adaugă un plus de contrast și conferă outfitului un caracter unic. De asemenea, în zilele mai reci, poți asorta încălțămintea cu platformă cu hanorace oversize, veste moderne și versiunea călduroasă a unei pălării bucket. Astfel de ținute pot fi purtate cu încredere pentru mersul la facultate sau întâlnirile cu prietenii. Un lucru este sigur – datorită acestora vei arăta atrăgător și te vei simți în largul tău!!

Jak nosić buty na platformie

A venit timpul să-ți completezi garderoba cu o nouă pereche de sneakers? Vezi ce pantofii cu platformă te așteaptă în showroomurile Sizeer și în oferta noastră online!