28.09.2023 | Vei citi în 5 min

Trenduri streetwear pentru toamnă: produse moderne și confortabile!

Afară e tot mai frig, dar brandurile streetwear știu foarte bine cum să ne încălzească. Și ce cu temperaturile din universul tău? Ești în căutarea unor sneakers de top, a unei jachete de sezon sau a unei căciuli beanie de culoare deosebită? Vezi ce modele au apărut în cele mai noi colecții de la Sizeer!

Stan Smith. Mereu. Oriunde.

Toamna a venit? E timpul pentru sneakers! Indiferent cât de mult ți-e dor de șlapii de la Birkenstock sau adidas Adilette, pantofii sport pentru toamnă te vor înveseli cu siguranță. La ce merită să acorzi atenție în mod special în lunile următoare? Cu siguranță, la modelul iconic adidas Stan Smith. Apreciezi exteriorul subțire în stil old school, pielea albă și culorile subtile? Încălțămintea Stan Smith este creată special pentru tine. Te numeri printre fanii pielii întoarse și ai nuanțelor vii? Excelent! Sneakers iconici care fac trimitere la stilul prezent pe terenul de tenis sunt acum disponibili nu numai în varianta evergreen, ci și într-o versiune nouă. Pantofii sport în continuare se disting prin perforațiile caracteristice, profilul redus și talpa albă. Și, bineînțeles, stilul clasic atemporal.

Teniși înalți marca Converse: rebeliune în alb și negru

Apropo de produse evergreen… ce zici de încălțămintea cu profil înalt marca Converse, cum ar fi Converse Chuck Taylor All Star Lift? Acest model are tot ce ai nevoie pentru toamnă: partea superioară cu profil înalt, care nu te va lăsa să răcești, și talpa groasă, izolată. Știm că nu este tot ceea ce cauți. Tenișii marca Converse nu înseamnă doar confort, ci și legendă. Mai ales în versiunea iconică alb-negru, care de ani de zile este apreciată de rebeli, vedete rock și alte staruri din showbiz pe care le avem pe ecranul telefonului nostru. Produsele evergreen sunt prea… ever pentru tine? Descoperă hitul ultimelor luni, încălțămintea Converse Run Star Hike care se sprijină pe talpa masivă, alcătuită din mai multe straturi, și este prevăzută cu bandă de rurale cu striații. Celebrul slogan al companiei Converse: Shoes are boring. Wear sneakers nu a fost niciodată atât de bine pus la punct.

Încălțăminte cu platformă – up the street

Este timpul să ne întâlnim la vârf: tu, streetstyle și pantofi cu platforma. Care sunt sneakers tăi preferați cu talpă înaltă? Pantofii sport Nike Blazer cu partea frontală din piele întoarsă și simbolul Swoosh colorat? Modelul alb ca zăpada adidas Forum în varianta bold? Sau poate încălțămintea vie Puma Mayze? Dacă îți place să vezi lumea dintr-o altă perspectivă din când în când și te simți nervoasă la simpla vedere a pantofilor cu tocuri înalte (te înțelegem), mizează pe modelele cu platformă. Acestea reprezintă o alegere excelentă dacă apreciezi pantalonii lungi, ținutele stratificate și jocul cu proporțiile. Trezește universul tău – up, up!

Jachetele tale de toamnă: încălzește atmosfera

Îmbrăcăminte ideală pentru toamnă? Bineînțeles, jachetele universale de toamnă! Modelele clasice de tip bomber din nou se bucură de o mare popularitate! De asemenea, poți opta pentru jachetele cu nasturi în stil vintage de la adidas, variantele marca ellesse care fac trimitere la bluzele sport sau versiunile lungi tip trucker din denim de la Jordan. Desigur, clasicele urbane, cum ar fi geaca Sherpa din denim marca Levi’s (mega comfy), izolată cu blană artificială, reprezintă întotdeauna o alegere excelentă. Dar dacă te plictisești repede sau pur și simplu îți place să schimbi rapid universurile urbane, atunci mizează pe culorile puțin mai deosebite: roșu lucios, galben intens sau portocaliu viu. Pentru că de fapt… de ce nu? Tot ceea ce îți mai trebuie este o căciulă beanie moale – fără acestui accesoriu vestimentar, lookul confortabil de toamnă nu există!

Pantaloni din denim & fire fit

Cu un hanorac moale, cu o bluză crewneck, cu o jachetă bomber sau cu varsity jacket… Blugii se potrivesc cu orice outfit. Modele skater lejere cu o croială dreaptă, mom jeans inspirați din atmosfera anilor ’90, pantaloni cu talie înaltă, sau poate blugi skinny cu găuri în stil grunge? Fiecare garderobă merită o nouă pereche de pantaloni din denim pentru începutul de an școlar sau academic – abordează-l cu înțelegere! Ca să nu mai vorbim de nevoile tale, pentru că nimic nu te încântă mai mult să intri într-un nou univers decât o pereche albastră din denim scoasă de pe umeraș.

Comfy fashion pentru toamnă te așteaptă la Sizeer! Găsește articolele streetwear care să se potrivească cu starea ta de spirit și vezi în ce univers aterizezi în această toamnă!