09.12.2019 | Vei citi în 5 min

Timberland Premium 6 – Legenda încălțămintei pentru drumeții

O încălțăminte purtată de toată lumea. Premium 6 de la Timberland este un model iconic. În special iarna, foarte multe persoane aleg ghetele masive de culoare galbenă, confecționate din piele. Dacă niciodată nu ai avut o pereche în colecția ta, probabil te întrebi: despre ce e vorba? În ce constă fenomenul așa-numitei încălțăminte pentru drumeții? Răspunsul este simplu: acest model are o istorie bogată! Nu avem de-a face cu un trend, care a apărut pentru un singur sezon. Nu e vorba de o încălțăminte, a cărui singur atu este aspectul modern. Nu este un produs de care să uiți după un an de purtare. Este o încălțăminte, care a fost creată pentru a corespunde nevoilor oamenilor muncitori. Un model, care inspiră respect, dar mai presus de toate merită respect. Dorești să afli mai multe? Descoperă povestea Timberland Premium 6!

Visul unui cizmar

Lucrurile sunt simple. Totul a început cu visul unui cizmar. Acest om s-a numit Nathan Swartz. A venit pe lume în anul 1902 în Odesa ca reprezentat al celei de-a patra generații dintr-o familie de cizmari ruși. Înainte de cel de-al doilea război mondial, familia Szwartz a emigrat în Statele Unite. Acolo Nathan și-a început ucenicia într-o mică fabrică, care se ocupa cu repararea încălțămintei. Cu timpul, creștea în el dorința de a avea propria afacere. În anul 1952 a cumpărat acțiuni la o mică firmă de încălțăminte din Boston, care mai târziu avea să fie cunoscută în întrega lume sub denumirea de Timberland.

O companie cu suflet

Anii au trecut, iar Nathan a devenit patronul întregului business, integrându-i și pe cei doi fii ai săi: Herman și Sidney. Încă din anii ’60 reprezentanții familiei Swartz au început să producă încălțăminte, folosind o metodă complet inovatoare – îmbinarea părții superioare cu talpa fără cusături. De ce este considerată o metodă atât de revoluționară? Încălțămintea creată prin combinarea elementelor în acest mod era impermeabilă. Inventarea acestei technologii inovatoare le-a permis lui Swartz și fiilor lui să continue să lucreze la crearea unor ghete ideale, care să reprezinte un adevărat suport pentru persoanele, care lucrează în condiții dificile.

În anul 1968, când Nathan a ieșit la pensie, ștafeta a fost preluată de Sidney Swartz. A vrut să îndeplinească dorința tatălui său și să dezvolte un design unic de ghete impermeabile. În anul 1973 le-a prezentat angajaților săi modelul dedicat tocmai lor: 10061, Premium 6 – Încălțămintea de culoare galbenă. Ghete confecționate din năbuc de culoare galbenă și impermeabile. Rezistente în orice condiții. Modelul a fost denumit „Timberlander”, ca o referire la forța oamenilor, care lucrează în pădure. Cu timpul, denumirea lui a devenit denumirea întregii firme. Mai întâi a cucerit inimile angajaților, după aceea pe cele ale americanilor, iar mai târziu – pe cele ale lumii întregi. Și astfel faima lui rămâne până în ziua de azi.

Apariția unui produs iconic

Datorită autenticității, a finisajului de cea mai înaltă calitate și a designului original, modelul Premium 6 a ajuns să fie apreciat de foarte multă lume. La început se acorda atenție practicității sale, însă mai târziu – a devenit pur si simplu un produs iconic în lumea modei. Fani ai stilului stradal, celebrități și bloggeri au fost înnebuniți după acest model. Astăzi, designul unic se adresează nu numai iubitorilor stilului brandului Timberland, dar și acelora, care caută încălțăminte de încredere. Din portofoliul brandului fac parte ghete, care asigură protecție împotriva vântului și a umidității, dar și confort în orice situație. Iar în plus, sunt sinonimul stilului. Good for us.

Data viitoare când vrei să-ți alegi o nouă pereche de ghete Timberland să nu uiți că această încălțăminte merită respect. A fost creată de oameni, care și-au dedicat ani din viață dezvoltării unui astfel de design. Descoperirea lor a fost susținută de un sistem solid de valori. Datorită acestui lucru, astăzi te poți bucura de confort la cel mai înalt nivel și de siguranță chiar și în cele mai dificile condiții. Și nu numai pe durata unui singur sezon. Ci timp de mai mulți ani. Nu ți-ai luat încă o pereche de ghete Premium 6? A venit timpul să faci ceva în privința asta! Este o alegere, pe care nu o vei regreta. Vezi oferta de ghete legendare marca Timberland, pe care Sizeer ți-o pune la dispoziție. Ai livrare gratuită la cumpărăturile de peste 250 RON.

timberland premium 6