30.10.2019 | Vei citi în 4 min

Cu ce se poartă încălțămintea Timberland Premium 6?

Cine a avut măcar o dată în dulap o pereche de bocanci de la această marcă iconică știe cât de greu e să te desparți de ei. E suficient să încalți o singură dată celebrele ghete Premium 6 ca să decizi că nu vrei să le mai schimbi cu altă încălțăminte! Versiunea cel mai des aleasă a legendarului model este bineînțeles varianta de culoarea muștarului. Tocmai aceasta a fost nuanța primilor pantofi cu denumirea „Timberlander”, pe care Sidney Swartz i-a prezentat întregii Americi în anul 1973. De la acel moment au trecut mulți ani, iar marca cu celebrul arbore a introdus mai multe variante de culoare ale modelului #10061. Indiferent de culoare, un lucru e sigur – acesta este un model, pe care obligatoriu trebuie să-l ai în colecția ta. Te întrebi cum să porți încălțămintea Timberland astfel încât să se potrivească cu look-ul tău streetwear? Vezi ghidul nostru și pornește în cucerirea orașului!

Cu ținute de damă

Ești regina ținutelor urbane? Perfect. În cazul acesta poți avea siguranța că ghetele Premium 6 se vor potrivi cu outfit-urile tale. Le poți purta cu blugi boyfriend largi și rupți de culoare albastră. Pielea de culoarea muștarului se asortează perfect cu o pereche de blugi. Încearcă și combinația old school cu așa-numiții mom jeans acum la modă. Poartă ghetele Timberland cu pantaloni suflecați până la glezne pentru a obține un look casual. Îți poți completa outfit-ul cu niște șosete cu dungi în stil retro și cu o geacă bomber, având logo-ul brandului preferat. În timpul iernii aspre înlocuiește-o cu o geacă de puf într-o culoare interesantă. Nu vrei să te desparți de pantalonii tăi strâmți pe picior? Și cu aceștia se potrivește încălțămintea Premium 6. Echilibrează pantalonii strâmți cu un hanorac oversize și asortează-ți ținuta cu o căciulă beanie modernă, care te ajută să faci față sezonului friguros toamnă-iarnă. Adevărul este că inclusiv ghetele de culoare extravagantă – și nu vorbim aici de galbenul caracteristic brandului Timberland – pot fi asortate cu diferite ținute. Acest lucru se datorează formei simple, clasice, care niciodată nu va ieși din modă. Modelul Premium 6 este o încălțăminte mereu de actualitate.

Cu outfit-uri masculine

Hey there! Streetwear-ul te caracterizează? Atunci cu siguranță ai în colecția ta cel puțin o pereche de ghete Timberland. Bocancii de acest gen sunt potriviți în sezonul toamnă-iarnă, fiind ușor de asortat cu ținutele în stil urban. Acest lucru e știut de toate vedetele: Pharrell Williams, Kanye West sau Jay Z. Vezi cum îi poartă și inspiră-te! Asortează încălțămintea cu blugi lejeri, blugi cu găuri sau pantaloni suflecaţi. Poți purta ghetele cu șireturile legate sau dezlegate în funcție de preferințe și în combinație cu pantaloni largi. Într-o variantă mai îndrăzneață: asortează încălțămintea Premium 6 cu pantaloni de trening, cum fac unii rapperi. În partea de sus poartă ce-ți place cel mai mult: un hanorac lejer, o geacă de blugi sau o jachetă old school tip baseball. Încearcă și combinația cu o cămașă de blugi, una de flanel în carouri sau cu o geacă din piele. Sau– în stilul Kanye West – cu un palton de lână. Un outfit cu clasă! Însă, încălțămintea clasică Timberland este potrivită și pentru celelalte sezoane, nu doar pentru cel de iarnă. O poți asorta cu un tricou și o șapcă fullcap în zilele călduroase. Adevărul este că totul depinde de imaginația ta și de stilul care te atrage. Încălțămintea Premium 6 îți scoate outfit-ul în evidență și îți reînnoiește stilul.

Încă nu ai o pereche? Știi ce ai de făcut. La Sizeer te așteaptă o gamă largă de ghete iconice marca Timberland. Alege-ți culoarea preferată și încalță modelul devenit legendă! La cumpărături de peste 250 RON beneficiezi de livrare gratuită.

timberland premium 6