30.05.2019 | Vei citi în 4 min

Cum să deosebești produsele de la New Balance de fake-uri?

New Balance este una dintre cele mai cunoscute mărci de încălțăminte pentru fanii sneakerșilor. Înființată în 1906, a reușit de-a lungul anilor să câștige respectul a milioane de utilizatori din diferite colțuri ale lumii, de aceea modelele semnate eNka au dobândit în prezent un statut iconic. Pe diferite site-uri vezi deseori anunțuri de vânzare, în care pantofii sport New Balance se vând la un preț de „chilipir”. În felul ăsta e foarte ușor să cazi în plasă vânzătorilor necinstiți și să devii posesorul unei încălțăminte fără valoare. În textul pe care îl citiți, îți arătăm cum să nu te lași înșelat.

Pentru ce plătim cînd cumpărăm încălțăminte originală New Balance?

Unii oameni se întreabă de ce trebuie să plătească câteva sute de lei pentru pantofi sport de firmă, din moment ce pentru o sumă mult mai mică pot să achiziționeze un articol de încălțăminte, care să arate identic sau foarte asemănător. Alții își dorsc să economisească bani și caută să-și cumpere pantofi sport preferați când sunt promoții disponibile online. Aceasta nu este tocmai cea mai bună abordare, deorece astfel le oferim șanse diverșilor comercianți, care caută doar să înșele clientul și să dezechilibreze piața. Clientul, la rândul lui, nu mai poate avea parte de nici un beneficiu. De ce toate acestea? Produsele cu adevărat originale sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și au rolul de a ne asigura confort și o stare de bine. Mai mult decât atât, pentru realizarea pantofilor sport originali New Balance se folosesc numeroase tehnologii, la baza cărora stau soluții constructive, care lipsesc în cazul fake-urilor sau sunt de calitate inferioară. Acești factori negativi scurtează durata de viață a încălțămintei, afectează confortul nostru de zi cu zi și, mai presus de toate, siguranța noastră.

Cum sunt pantofii sport originali New Balance?

Prezenți deja pe piață de câțiva zeci de ani, pantofii sport New Balance se caracterizează nu doar prin designul ce atrage multe priviri, dar și prin finisajul de înaltă calitate și grija pentru cele mai mici detalii. De aceea merită să ne echipăm garderoba cu produse originale și să fim atenți să nu ne lăsăm păcăliți de așa-zisele promoții online, care urmăresc înșelarea clienților.

Cum îți dai seama dacă un produs e original?

Să recunoști pantofii sport originali New Balance nu este chiar cel mai ușor lucru de făcut, în special dacă nu ești un expert în produsele brandului din Boston. Trebuie să aruncăm o privire mai atentă asupra modelului specific pentru a observa anumite elemente, ce niciodată nu se schimbă la pantofii originali, dar care în cazul fake-urilor se întâmplă să fie total diferite.Un prim pas ar fi să acorzi atenție ambalajului, deoarece produsele originale mereu sunt împachetate în carton de firmă, în timp ce produsele fake sunt deseori înmânate în pungi de plastic. Pe ambalaj trebuie să se află logo-ul producătorului, precum și informații detaliate cu privire la modelul respectiv. Dacă ai avut vreodată adidași de firmă, cu siguranță vei observa diferențele dintre un produs original și unul fake în ceea ce privește calitatea. Produsul original arată impecabil și de-ndată poți observa finisajul atent realizat. În cazul fake-urilor, imediat după deschiderea cutiei se eliberează în aer un miros de plastic de slabă calitate și de adezivi ieftini folosiți pentru lipirea încălțămintei.

Cum ar trebui să arate produsele originale?

OÎncălțămintea original New Balance este realizată în mod atent, ceea ce înseamnă că elementele sunt cusute și lipite împreună cu grijă. Produsele originale sunt prevăzute, de asemenea cu etichete adecvate și cu logo-ul firmei atât la exterior, cât și la interior.

Vezi modelele originale New Balance

Pantofi de dama New Balance

Pantofi pentru bărbați New Balance

Pantofi New Balance pentru copii