05.07.2021 | Vei citi în 5 min

Cum deosebești pantofii sport marca Jordan de fake-uri?

Când vine vorba stilul prezent pe terenul de baschet, Jordan Air 1 sunt cei mai buni. Modelele pline de caracter conferă oricărui outfit un caracter unic și cuceresc străzile orașului. Mai mult decât atât, acestea oferă nu numai un aspect excelent, dar în același timp confort la purtare, fără de care ar fi dificil să ne imaginăm sneakers Jordan ideali. Dar nu este nimic surprinzător – la urma urmei, campionii de baschet au câștigat medalii și meciuri, purtând această încălțăminte. Fără îndoială, pantofii sport din oferta acestui brand reprezintă un must have în orice garderobă – cu condiția să fie originali, pentru că doar aceștia nu te vor dezamăgi niciodată. De aceea, vezi cum poți deosebi încălțămintea Jordan de fake-uri!

Vezi sneakers Jordan barbati:

Calitatea la prima vedere

Cineva ar putea spune că a face cumpărături într-un magazin fizic este easy mode, pentru că este cel mai ușor să găsești online produse contrafăcute. Din păcate, acest lucru nu este adevărat – sau cel puțin nu în totalitate. De asemenea, și offline se poate întâmpla să ai în mâna un articol neoriginal, asemănător sneakerșilor iconici, deci este mai bine să fii atent. Persoanele ca tine nu pot purta modele contrafăcute! Cum se pot distinge pantofii sport originali marca Jordan de fake-uri în magazine fizice? În primul rând, acordă atenție calității execuției. Cei mai buni nu își permit să facă greșeli! Firele ieșite în afară, cusăturile strâmbe, petele de lipici sau disproporții în construcția încălțămintei reprezintă un semn sigur că încălțămintea nu este originală și, prin urmare, nu merită atenția ta. Dacă vezi cusăturile duble sau chiar lipsa lor, pune produsul pe raft și pleacă din magazin – acesta nu este locul bun pentru fanii streetwear-ului.

Jordan

Vezi sneakers Jordan dama

Fii atent la detalii

De asemenea, se întâmplă ca un produs fake să fie creat atât de bine încât chiar și oamenii bine familiarizați cu lumea modei urbane pot fi păcăliți. Uneori totul stă în detalii, de aceea trebuie să te uiți cu atenție la încălțămintea aleasă – doar detaliile îți vor permite să eviți cumpărarea unui produs fals. Profită de oportunitățile oferite de vizita într-un magazin fizic și iei în considerare toate elementele modelului. Aruncă o privire la logo-ul brandului, pentru că adesea aici ceva nu este în regulă. Acolo, jucătorul de baschet care sare este uneori ușor strâmb, corpul lui are proporții diferite, iar mâna este întoarsă. De asemenea, capul poate fi acoperit de minge, ceea ce nu numai că arată ciudat, dar în același timp este dovada faptului că ai un produs contrafăcut. Ia în considerare și eticheta modelului.

Brandurile ca Jordan acordă atenție celor mai mici detalii, de aceea acest element va fi confecționat din materiale de înaltă calitate și atașat corect. Cusăturile trebuie să fie rezistente, egale și fără defecte, iar informațiile – lizibile și, mai presus de toate, adevărate. Vezi dacă dimensiunea și codul produsului sunt corecte – poți utiliza internetul introducând codul de serie pentru a verifica dacă încălțămintea există. De asemenea, este o idee bună să-i ceri vânzătorului o cutie și să compari informațiile de pe eticheta cu cele de pe pantof. Dacă lipsește oricare dintre elemente sau cartonul pare să fie subțire ca hârtia, mai bine ai grijă – toate acestea ar trebui să-ți atragă atenția.

Jordan Access

Pantofi sport originali marca Jordan online

Deși mulți oameni sunt preocupați de achizițiile online, în realitate acestea nu diferă mult de tranzacțiile dintr-un magazin fizic – trebuie doar să știi unde să cauți și ce să cauți. Dacă plănuiești să cumperi pantofii sport Jordan online și vrei să fii sigur că sunt originali, atunci în primul rând vezi dacă magazinul dezvoltă încredere. Site-ul trebuie să fie lizibil, iar informațiile despre contact ușor de găsit. Vezi și modul în care a fost prezentat produsul care ți-a atras atenția. Orice escroc prezintă modele contrafăcute Jordan în așa fel încât să ascundă defectele – deci dacă poza este neclară sau imposibil de mărit, atunci fii atent! Aparent cineva încearcă să-ți ascundă ceva.

De asemenea, nu îți pierzi timpul într-un magazin care nu are poze de produs. Pe internet este ușor să găsești colecții „limitate”, „excepționale” sau „speciale”. Nu te lăsa păcălit – verifică întotdeauna dacă culorile interesante sau imprimeurile deosebite sunt ideea designerilor modelului Jordan Air 1 sau poate creativitatea unui escroc. Pe site-ul produsului ar trebui să se afle numărul de serie al produsului – la fel ca atunci când vizitezi un magazin fizic, de aceea verifică dacă acești pantofi sport există. De asemenea, prețul mai mic ar trebui să-ți atragă atenția. Desigur, există promoțiile interesante, dar chiar și în timpul celei mai bune ocazii, prețul nu ar trebui să difere semnificativ de cel propus de producător. Cea mai înaltă calitate merită prețul – și o vei obține doar alegând încălțămintea originală Air Jordan.

Vezi Jordan Air 1