15.02.2024 | Vei citi în 6 min

Cu ce se poartă încălțămintea peste gleznă pentru bărbați? Vezi ghidurile noastre!

Cu ce se poarta incaltamintea peste glezna pentru barbati? Vezi sfaturile noastre!

Imagineaza-ti o lume in care tu ii creezi estetica. Tinutele tale modeleaza realitatea monotona. Energia orasului rezoneaza cu tine in asa fel incat simti o sursa nesfarsita de inspiratie pentru trenduri. Stii despre ce este vorba, nu-i asa? Despre universul modei streetwear. Acesta este cel mai bun spatiu pentru personalizare, limitat doar de imaginatia ta. Ce se intampla daca nu mai ai idei pentru un outfit deosebit? Nicio problema! Acest lucru se intampla tuturor. Mai ales in anotimpurile greu de clasificat. Acestea pot surprinde adesea. O data cu ploaie si o data cu soare. O data cu un frig patrunzator, iar alteori cu valuri de aer cald. Incaltamintea peste glezna pentru barbati este o alegere excelenta in aceasta vreme schimbatoare. Aceasta iti va proteja glezna, se va descurca in orice conditii meteorologice si iti va conferi tinutelor urbane un caracter unic. Selfcare and boost at once? Nicio problema! Tot ceea ce ai nevoie sunt pantofii peste glezna pentru barbati. Si cateva idei privind cu ce se potrivesc cel mai bine. Vezi ce produse pentru intregul an am pregatit pentru tine.

Jak nosić wysokie męskie buty? Sprawdź nasze tipy!

Cu ce se poarta incaltamintea peste glezna? Produse moderne pentru orice feeling

Atat in showroomurile Sizeer, cat si in oferta noastra online gasesti o gama larga de modele peste glezna pentru barbati. Te intrebi cand poti purta o astfel de incaltaminte? Raspunsul este simplu – oricand vrei. Pantofii sport usori si respirabili, decorati cu logoul Nike, Timberland sau Converse se potrivesc excelent cu pantaloni scurti sau pantaloni bermuda. Daca vrei sa-ti subliniezi stilul lejer, lasa-i usor dezlegati. Pe de alta parte, incaltamintea din piele se asorteaza perfect cu outfiturile de toamna-iarna, atunci cand ploua mai intens, iar serile si diminetile sunt friguroase. In ce situatii arata cel mai bine? Depinde de tine. Poarta-o in fiecare zi, aceasta este ideala pentru intalnirile cu prietenii, mersul la scoala, la serviciu sau atunci cand pleci intr-o calatorie. Aceasta se asorteaza ideal cu tinutele casual si elegante. Bine. Sa trecem la subiect. Vezi cu ce poti purta sneakers peste glezna pentru barbati.

Yellow Boots in varianta skate sau varsity

Cine ar fi crezut ca moda universitara, care s-a raspandit in universitatile americane in a doua jumatate a secolului XX, va fi apreciata si astazi? Probabil nimeni. La inceput, produsele varsity au fost purtate cu mandrie de tinerii jucatori de baschet, fotbal si baseball care au jucat in timpul meciurilor colegiilor de stat. Iar restul lumii a apreciat rapid atat talentul, cat si creativitatea lor in crearea unei noi trenduri. Lumea a adoptat acest stil repede si l-a introdus pe strazile marilor orase. Si exact in acest mod iti recomandam sa porti pantofii peste glezna pentru barbati. Ce zici de esenta stilului – cunoscutele ghete galbene cu iconicul arbore in logo? Cu siguranta, stii foarte bine despre ce este vorba. Modelul galben Timberland Premium 6 Inch este un must have al outfiturilor pentru orice anotimp. Poarta-l cu jacheta urbana Varsity, pantalonii de trening marca ellesse si sapca de la New Era in nuanta de verde sticla. In acest fel, vei obtine un look modern aesthetic care, totusi, in continuare se inspira din stilul retro. Iar daca asociezi spatiul urban cu skateboardingul, atunci mizeaza pe tinuta care face trimitere la cultura skate. Si aici, ghetele marca Timberland vor juca un rol principal, in timp ce toate celelalte elemente se vor schimba radical. In loc de pantaloni jogger alege pantaloni scurti marca ellesse de culoare albastra in stil raw cut. Schimba jacheta varsity la hanoracul de la Vans si sapca alba de tip shorty care subliniaza nonsalanta direct de pe strazile din San Francisco. Crezi ca ai putea alege vreuna dintre sugestiile de mai sus? Excelent! Nu ezita, vino la Sizeer si completeaza-ti lookul urban!

All Stars or Blazers? Your call

Te trezesti dimineata si iesi pe balcon. Soarele plin iti lumineaza fata. S-a intamplat. The cold days are over. Au venit zile calduroase. De aceea, trebuie sa-ti redefinesti tinutele pentru barbati. Bineinteles, in continuare mizezi pe incaltamintea peste glezna. Desi intr-o forma usor diferita. Stim ca ti-e greu sa te desparti de ghetele iconice de la Timberland, dar avem ceva care sa umple golul. Nike Blazers Hi. Combinatia dintre lookul sport si stilul retro creeaza un produs la care este greu sa renunti. Si ce daca reinnoim aceasta incaltaminte neutra? Avand in vedere ca nuantele unui apus de soare isi fac treaba de la balcon, de pe o plaja sau de pe un varf de munte, acestea se vor prezenta la fel de bine si pe suprafata sneakersilor tai. Si ce cu restul outfitului? Daca vorbim de apusul soarelui, atunci trebuie sa-ti completezi tinuta cu nuante ale suprafetei oceanului. De aceea, opteaza pentru tricoul albastru marca Champion, pantalonii scurti cargo in nuanta de negru si camasa albastra cu maneci suflecate.

Sau poate te numeri printre persoanele carora le place sa priveasca in sus si sa urmareasca stelele? Daca da, atunci mizeaza pe tenisii inalti marca Converse. Cei mai cunoscuti sneakers din lume sunt exact ceea ce are cerul, in timp ce privesti noaptea cu un sentiment de uimire. All Stars. Acestia se potrivesc perfect cu orice tinuta vestimentara. Preferi stilul aesthtic lejer sau mai elegant? Lumea streetwear-ului ofera multe posibilitati in care te poti pierde uneori. Si asta e in regula. Dar atunci, mai ales atunci, nu uita un lucru. Self-care isn’t selfish. It’s essential! Mizeaza pe acest claim si poarta sneakers Chuck cu tricoul limitat „Slay” din colectia limitata S. Snow Job. Croielile oversize si boxy pot fi purtate impreuna? Desigur! Atata timp cat consideri ca este un fair deal, nu poate fi mai bine. Serios.

Incaltaminte peste glezna pentru barbati? Neagra, rezistenta si universala

Incaltaminte marca Timberland de culoare neagra? Asta inseamna un milion de idei pentru lookul tau. All black este probabil prima solutie care iti vine in minte. De data aceasta, vom merge impotriva trendurilor si vom face cateva modificari. Ce zici de pantaloni casual in nuanta de ciocolata? Acestia sparg culoarea neagra a ghetelor de la Timberland si o vor prezenta intr-o cu totul alta dimensiune. Ce altceva? Posibilitatile sunt multe, dar ne vom concentra pe cele fundamentale. Outdoor sau cruising urban? Daca ai ales prima varianta fara ezitare, atunci mizeaza pe bluza verde de tip crewneck, vesta in nuanta de charcoal si caciula alba cu marginea pliata. Aceasta combinatie este perfecta acolo unde peisajul metropolitan cedeaza locul unuia nascut in mod natural. Si ce daca jungla urbana este deja place to be pentru tine? Atunci, hanoracul marca New Era este o alegere excelenta. Croiala clasica si culoarea neutra iti reinnoiesc tinuta, fapt datorita caruia poti cuceri orasul fara probleme. Indiferent de incaltamintea inalta pentru barbati pe care o alegi — fa-o in conditiile tale. Just stay high. Pantofii peste glezna de la brandurile de top te asteapta la Sizeer: in showroomuri si online. Vezi oferta noastra si treci la nivelul urmator. Indiferent de vreme.