05.12.2019 | Vei citi în 7 min

It’s a match! Fila Disruptor pentru ea și pentru el

Trendul ugly shoes și-a găsit locul potrivit în moda urbană. Foarte bine! A venit timpul ca toată lumea să vadă ceea ce noi, adevărații sneakerheads, înțelegem deja de multă vreme – lucrurile care contează cel mai mult sunt libertatea de mișcare și distracția. Fanii streetwear-ului știu că nimic nu este mai distractiv decât îmbinarea modernului cu trendurile vechi. Ne inspirăm din tendințele apuse pentru a crea ceva unic, al nostru. Tocmai de aceea încălțămintea Fila Disruptor a devenit atât de populară! Acești pantofi sport plini de caracter se bucură de apreciere în rândul fanilor modei stradale, dar, în același timp, au pus ochii pe ei iubitorii stilului lejer urban, designerii și trendsetterii indiferent de vârstă sau sex. Descoperă farmecul acestor pantofi sport atât în versiunile pentru ea, cât și pentru el!

Look-ul bărbătesc în pas cu moda

Pantofii sport cu parte superioară masivă nu sunt o noutate în moda pentru bărbați. Cu toate acestea, Fila Disruptor a devenit un element obligatoriu în garderoba fiecărui iubitor de confort urban. De ce? Pentru că, în afară de confort, îți oferă ceva în plus – un look aparte cu tentă retro modernă, care se potrivește cu orice ținută masculină. Outfit-ul sport compus din pantaloni de trening lejeri sau mulați pe picior și un tricou sau un hanorac este cea mai evidentă alegere, dar un adevărat fan al streetwear-ului nu face ce face toată lumea. Tocmai pentru astfel de persoane a fost creată încălțămintea Disruptor în versiune masculină și în mai multe variante de culoare, care pot scoate în evidență un outfit mocromatic format din blugi și un tricou. Îți dorești ceva mai deosebit? Pe toți aceia, cărora nu le este frică de provocări îi așteaptă combinația dintre o cămașă sau un pulover cu guler și un sacou elegant. Sună imposibil? Și totuși se poate! Pantofii sport Fila îți completează ținuta elegantă, transformându-i caracterul oficial într-unul lejer, modern. Datorită acestor pantofi sport poți experimenta cu stilurile și poți obține un look retro din cap până-n picioare, iar în același timp poți îmbina vechiul cu modernul pentru a ieși și mai mult în evidență.

Libertatea de alegere

Deși se pare că încălțămintea masivă cu talpă solidă se potrivește mai degrabă cu ținutele masculine, universalitatea acestor modele a cucerit, de asemenea, inimile femeilor. Magia pantofilor sport Disruptor nu constă numai în oferirea unui confort de neprețuit, dar și a unui look, care se potrivește cu absolut orice. Asociezi această încălțăminte doar cu ținutele în stil sport? Bineînțeles că aceasta este una dintre cele mai ușoare și evidente combinații vestimentare, iar în plus cea cu care mergi la sigur, mai ales dacă abia ai făcut cunoștintă cu încălțămintea ugly shoes. Colanții asortați cu un hanorac sau un tricou colorat formează o ținută reușită. La fel de bine arată un outfit în alcătuirea căruia intră blugi, jeggins sau pantaloni de trening largi. Dacă te gândești ce să porți în partea de sus, ai mai multe opțiuni – poți miza pe accente sport, alegând de exemplu un maiou tip tank sau o bluză hoodie, însă poți încerca o combinație mai puțin evidentă cu o geacă de blugi în nuanța ta preferată. În sezonul festivalurilor, la baza outfit-ului stau pantalonii scurți – de denim, dar și cei cu franjuri, inserții sau modele de vacanță de genul tie dye. Otufit-ul urban, lejer în stil casual va fi mereu în top!

fila disruptor

Curajoasă și modernă

Dar soluțiile sigure nu satisfac spiritul liber, nu-i așa? Fii fără griji – încălțămintea modernă Disruptor aduce cu sine noi oportunități pentru domnișoare. Nu trebuie să te adaptezi look-ului sport, poți alege stilul girlish, dacă asta preferi mai mult. Acești sneakerși se potrivesc foarte bine cu fuste și rochii – mulate sau vaporoase, în stil boho sau clasic. Lungimea lor nu reprezintă o problemă – poți miza pe versiunea mini, midi sau maxi, în funcție de propriile tale preferințe. Cu ținutele de vară poți purta pantofii sport Fila Disruptor în versiune all white, dar dacă îți dorești ceva mai interesant, atunci poți alege versiunea cu inserții colorate. Dar asta nu e tot! Acești pantofi sport se potrivesc chiar și cu ținute mai elegante, compuse din pantaloni mulați, o cămașă și un sacou. O astfel de combinație îndrăzneață este perfectă pentru fetele rebele, atrase de stilul chic, dar confortabil, cu o ușoară tentă de nebunie. Un outfit compus cu bust gust și în pas cu moda!

Mixează la maxim!

Când vine vorba de trendurile contemporane, practic totul este la modă. Și mai mult decât atât – orice combinație este posibilă. Asortarea unor pantofi sport cu o rochie de seară sau cu un costum deja nu mai miră pe nimeni. Așadar, dacă vrei să ai siguranța că te vei face remarcat pe străzile orașului și dacă îți dorești ca încălțămintea ta Disruptor sa iasă în evidență – foloseste-ți propria imaginație! La urma urmei, acest model marca Fila este un exemplu de pantofi sport, care sparg convențiile. Nu te lua după ținutele de pe internet, ci creează-ți singur outfit-urile, astfel încât să fie unice. Lasă-te condus de propriile idei și combină hainele și accesoriile cu încălțămintea ugly shoes după bunul plac. Mixează stilul casual cu elementele elegante, alege diferite modele și texturi și nu te teme să combini elementele premium cu moda din magazine. Îmbină elemente din stiluri diferite – vei obține întotdeauna un efect de neuitat!

It’s a match!

Soluțiile moderne și designul care a luat naștere acum zeci de ani – aceasta este o combinație pe care merită să mizezi indiferent de trendurile care domină în prezent. Fila, un brand de îmbrăcăminte italian care de-a lungul anilor s-a bucurat de popularitate, și-a dat seama în ce direcție bate vântul modern. Designerii mărcii au creat un model de încălțăminte, a cărei misiune era de a împăca tehnologiile moderne, de care avem nevoie, cu stilul lejer din anii trecuți, căruia îi ducem în continuare lipsa. Modelul a nimerit fix la țintă! Influencerii străini, care au dat startul trendului dad shoes, adică sneakerșii care par scoși din dulapul părinților, au fost absolut încântați de Disruptor! Încălțămintea cu profil caracteristic și-a găsit locul potrivit în moda stradală, completând cu succes atât ținutele masculine, cât și cele feminine. Bărbații erau deja obișnuiți să poarte pantofi sport masivi, dar acum, datorită propunerii brandului italian Fila, au reușit să iasă în evidență pe deplin prin propriul stil… și în cea mai confortabilă versiune. Acest model este o alegere ideală atât pentru ea, cât și pentru el. Just the perfect match!