22.01.2020 | Vei citi în 5 min

Cei mai în vogă dad shoes ai sezonului. Cu ce se poartă încălțămintea Fila Disruptor?

Încălțămintea Fila Disruptor a cucerit străzile orașului! Pantofii sport masivi dad shoes ai brandului italian susținuți de talpa zimțată sunt unii dintre cei mai moderni sneakerși din ultimii ani. Toată lumea îi poartă: iubitorii de sneakers, celebritățile, instagramiștii și inclusiv vedetele din lumea modei. Fanii stilului gabber și fashionistele îi asociază cu look-ul în stil smart casual. Cum se descrie acest fenomen dad shoes? Ne transportă înapoi în anii ’90 – decada de aur a trendurilor „ugly”. Aceasta a fost perioada în care încălțămintea inspirată din sport s-a bucurat de cel mai mare succes sub această formă. Talpa acestor pantofi sport mari și masivi avea o formă total atipică. Brandul Fila a decis să refacă aspectul lor și să le dea o formă și mai atrăgătoare. Astfel a apărut modelul Disruptor – exagerat la maxim și foarte atrăgător în special datorită structurii sale neobișnuite.

Te întrebi cum poți purta această încălțăminte dad shoes astfel încât să o pui în evidență, iar tu să te faci remarcat pe străzile orașului? Ți-am pregătit un ghid cu câteva idei de compunere a ținutelor vestimentare. Go ahead: inspiră-te!

90s look

Go all the way! Mizează pe anii 90′ din cap până-n picioare. Total look este un trend în vogă, de aceea poți sigur că datorită total look-ului inspirat din stilul anilor ’90 vei fi admirat, respectat și admis în cluburile moderne din oraș. Dacă îți place să exagerezi, nu mai sta pe gânduri și alege accesoriile vestimentare marca Fila pentru a-ți completa în întregime outfit-ul – de ce nu? În oferta magazinului Sizeer găsești nu numai noii pantofi sport Disruptor, dar și îmbrăcăminte marca Fila: bluze, colanți, tricouri, pantaloni de trening. Combină toate aceste elemente vestimentare și bucură-te de look-ul greu de întrecut: urban, dar inspirat din sport, contrastant, dar în același timp minimalist. Preferi ceva mai discret? Asortează pantofii sport Fila Disruptor cu mom jeans și un tricou oversize. Poți completa ținuta cu o pereche de șosete haioase, o șapcă și o geacă de blugi. Efectul este garantat!

În calitate de trendsetter

Fashioniștii s-au îndrăgostit și ei de trendul dad shoes și au început să combine această încălțăminte cu ținute vestimentare ultra moderne. Pantofii sport Fila Disruptor au acaparat Instagramul înainte să se facă remarcați pe străzile orașului. Influencerele au transformat această încălțăminte în elementul principal al ținutelor lor. S-a dovedit că pantofii sport Disruptor se potrivesc cu look-ul ultra feminin și cu un palton lung în carouri, o fustă vaporoasă sau un costum într-o singură culoare. Bloggerii îi poartă cu ținute în stil smart casual și nu se tem să iasă în evidență. Dacă și ție îți plac outfit-urile îndrăznețe, atunci inspiră-te din cele mai noi trenduri în modă și asortează-le cu încălțămintea Fila Disruptor. Nu uita nici de accesoriile interesante sau elementele bling bling, care se potrivesc foarte bine.

Forever streetwear

Dacă ceea ce te atrage cel mai mult este stilul streetwear, atunci poți avea siguranța că încălțămintea Disruptor își va găsi locul potrivit în garderoba ta. Asortează pantofii sport dad shoes cu ținutele de oraș astfel încât să iasă în evidență. Inspiră-te din colecțiile brandurilor streetwear de top și alege cele mai bune elemente vestimentare, care să te pună în valoare. Pantalonii de trening, colanții, pantalonii jogger sau pantalonii scurți de ciclism pentru fete formează un outfit reușit în combinație cu modelul Fila Disruptor. Streetwear-ul nu cunoaște limite, așadar nici tu nu te lăsa îngrădit – dă frâu liber imaginației și creează-ți ținuta, care să te ajute să cucerești orașul.

Mixează la maxim

Moda contemporană consideră că orice element vestimentar poate fi modern. Mai mult decât atât, poate fi asortat cu absolut orice. Outfit-ul alcătuit din pantofi sport și o rochie de seară sau un costum nu mai miră pe nimeni. De aceea dacă îți dorești să ieși în evidență pe străzile din oraș, încalță pantofii sport Disruptor și du-ți outfit-ul la un alt nivel! Acest model marca Fila este un exemplu de pantofi sport, care sparg convențiile și nu au nimic în comun cu ținutele standard. Nu te lua după internet, ci creează-ți propriile ținute vestimentare unice. Lasă-te purtat de imaginație și combină după bunul plac hainele și accesoriile cu ugly shoes. Mixează stilul casual cu elementele elegante, mizează pe diferite modele și forme! Nu-ți fie teamă să combini elementele premium și nu te lăsa pradă monotoniei! Mergi în direcția nonconformismului – efectul obținut cu siguranță nu te va dezamăgi!

Ținute urbane în stil sport

Ești o persoană activă, iar ținutele tale preferate se inspiră din echipamentele de sală sau fitness? Urmează exemplul vedetelor și mizează pe stilul athleisure, care a luat cu asalt străzile din New York și Los Angeles. Pantofii sport Fila Disruptor se potrivesc perfect cu acest stil. Brandul care i-a creat se ocupa la început cu producerea de haine sport. Colanții cu logo-ul de dimensiuni mari, pantalonii cu celebrele trei benzi, bluzele fixe pe corp, hanoracele sau gecile bomber se asortează perfect cu această încălțăminte. Completează-ți ținuta cu o borsetă practică sau o geantă sport. Compune-ți ținutele de oraș pentru fiecare zi în stil sport!

FILA DISRUPTOR PENTRU FEMEI: