13.07.2023 | Vei citi în 4 min

[#]HotGirlSummer: ce outfit-uri purtăm vara?

După-amiezi de vară liniștite, redescoperirea orașului, atmosferă de vacanță… Ce ținută îți alegi pentru a sărbători zilele călduroase? Sneakerșii tăi preferați, accesoriile de top în stil street și o rochie din bumbac moale – ce părere ai? Dacă îți place ideea, vezi ce outfit-uri ne trec prin cap atunci când ne gândim la concediu.

Contrast puternic: adidas Superstar

De ce sneakers adidas Superstar au reușit să nu fie uitați după ce vremea lor pe terenurile de baschet a trecut, devenind un clasic al străzii, lăudat de vedetele hip-hop? Poate că acest lucru se datorează designului interesant bazat pe juxtapuneri expresive. Pielea netedă granulată contrastează cu protecția din cauciuc în formă de scoică pentru degete, albul părții superioare cu cele trei benzi negre de pe panoul exterior. Vibrația încălțămintei Superstar, în același timp retro și modernă, se va potrivi bine cu aspectul minimalist al anilor ’90 al unei rochii Nike dama cu bretele subțiri. Modelul simplu de culoare neagră Sportswear Essential Ribbed Dress din tricot cu striații, decorat cu logo-ul mini Swoosh brodat în față, va cuceri efectul de contrast grafic al combinației  black & white. Asortează acest outfit cu o jachetă bomber neagră, un hanorac alb sau cu orice îți spune imaginația!

[#]HotGirlSummer: jakie fity nosimy latem?

Converse chuck taylor all star – cu un twist rock

Nu este o coincidență faptul că faimoșii teniși cu stea neagră sunt asociați cu iubitorii muzicii rock – timp de zeci de ani au fost un must have pentru fanii punk, grunge și hard rock. Vrei să rămâi în această stare de spirit?  Perechea de All Stars se va potrivi de minune cu designul rochiei adidas Tank, decorată cu motivul tie-dye. Modelul în nuanțe calde de roz și portocaliu permite să creezi ținuta perfectă pentru zilele fierbinți din oraș sau pentru un festival de vară. Inspiră-te din moda boho și accesorizează-te cu un colier statement sau ochelari de soare colorați. Vacanța visurilor tale este pe cale să înceapă!

Nike Air Max: designul viitorului

Linia emblematică a brandului din Oregon constă în încălțămintea de vară concepută special să se remarce. Fie că alegi modelul Air Max 95, inspirat de anatomia umană, cu liniile sale ondulate, designul dinamic al modelului Air Max 97 sau modelul futurist Nike Air Max 270, cu pernă de aer masivă sub călcâi, acești pantofi te vor face mereu remarcat. Spectaculoși și superconfortabili în același timp, Air Max se vor potrivi de minune cu o rochie oversize, cum ar fi modelul de la Jordan în turcoaz sau roșu închis. Croiala oversize oferă confort deplin la purtare, iar culorile puternice vor sublinia și mai mult linia distinctă Air Max. Vrei să impresionezi și în același timp să te bucuri de senzația de moale cu fiecare pas? Acesta este outfit-ul potrivit pentru tine!


Pentru zilele caniculare? Birkenstock Arizona!

Vrei să petreci întreaga vacanță într-o singură pereche de pantofi? Atunci alege șlapii de la Birkenstock. Cu talpă din plută și latex, cu barete late reglabile și talpă profilată, vei simți senzația de confort la care nu vei vrea să renunți. Designul contează și el – croiala simplă se asortează fără probleme cu aproape orice model de rochie în stil sportiv sau streetwear. Noi am ales modelul de la Champion fără mâneci gri, melange, realizat din tricot de bumbac și decorat cu logo-ul distinctiv de-a lungul coapsei. Dacă vrei să completezi aspectul minimalist, optează pentru bijuterii solide, cum ar fi o brățară din lanț argintiu. Sincer – va fi un outfit reușit!

[#]HotGirlSummer: jakie fity nosimy latem?

Ai deja o idee despre ținuta de vară care îți va reflecta cel mai bine vibe-ul? Caută în magazinul Sizeer psneakers și teniși evergreen, rochii în stil street și, bineînțeles, accesorii cu ajutorul cărora vei ieși în evidență!

Puterea culorii albe & Nike Air Force 1

Profilul simplu, dar distinctiv al iconicilor pantofi de baschet Nike Air Force 1, în stilul anilor ’80, a cunoscut deja 1800 de variante de culori, dar este încă asociat în principal cu total white. Dacă ești în căutarea unor sneakers albi care să fie mereu în tendințe, modelul Air Force 1 este cea mai bună alegere. Pentru un look casual street, inspirat de vibe-ul hip-hop al anilor ’80, asortează versiunea clasică de la Nike cu o rochie mini. Modelul alb Sportswear Essential permite să optezi pentru accesoriile preferate – o șapcă viu colorată, o pălărie tip bucket în nuanțe de negru și roșu sau un rucsac tip sac cu logo-ul brandului în varianta maxi vor face impresie. Experimentează!