18.09.2023 | Vei citi în 4 min

Accesorii de toamnă/iarnă pentru a crea ținute unice

Este timpul să te gândești la ținute de toamnă-iarnă? Reorganizarea garderobei și schimbarea sneakers preferați cu versiunea lor de iarnă este doar începutul. Te întrebi cum să creezi un outfit unic alegând o geacă călduroasă, un pulover, un hanorac sau chiar un palton? Este simplu, mizează pe câteva accesorii de toamnă/iarnă cu eticheta brandului tău preferat și obține un plus de căldură pentru un look streetwear. Fularele sau mănușile nu sunt singurele articole care te vor ajuta să-ți asiguri un look bine finisat. Vezi de ce mai ai nevoie!

Jesienno-zimowe akcesoria, które ożywią Twój outfit

Completează-ți outfit-ul cu șapca preferată

În timpul primăverii și al verii, elementele indispensabile din garderoba ta sunt șepci de baseball? Acestea reprezintă nu numai o completare a ținutei, dar în plus îți protejează ochii de soare. Ești în căutarea unui înlocuitor pe măsură pentru sezonul următor? Atunci aruncă o privire la căciulile de iarnă din showroom-urile noastre și online. Oferta bogată cu siguranță te va surprinde! Te așteaptă căciuli tip beanie și dockers, dar dacă îți dorești o căciulă de iarnă cu pompon, vei găsi în mod sigur o gamă variată! Alege-ți modelul preferat și vezi ce logo vrei să poarte. Ești fan al brandului Swoosh? Atunci căciula de iarnă Nike Winter Cuffem Beanie Fut Pom este alegerea potrivită pentru tine. Iubești vibe-ul baschetbalistic? Modelul de iarnă Jordan Beanie Utility Metal JM ar trebui să-ți completeze colecția. În schimb, dacă te gândești la o propunere din partea brandului adidas cu logo-ul sub forma celor trei benzi, AC Cuff Knit sau Fifta Beanie sunt sugestiile ideale pentru tine. Pe lângă acestea, vei găsi și modele de la ellesse, Puma sau New Era, precum și Levi’s sau Helly Hansen.

Acordă atenție detaliilor

După alegerea căciulii preferate, este timpul să ne ocupăm de partea inferioară a ținutei. Pe lângă alegerea pantalonilor, a sneakerșilor sau a ghetelor potrivite, acordă atenție detaliilor. Te întrebi ce altceva îți va completa outfit-ul? Răspunsul este simplu – o pereche de șosete lungi! Lasă-le să iasă peste partea de sus a pantofilor și să fie vizibile atunci când te decizi să-ți sufleci pantalonii. Totuși, asigură-te că se potrivesc cu outfit-ul tău. Prin urmare, completează ținutele monotone dominate de negru, gri sau nuanțe de navy, optând pentru șosete lungi albe cu logo-ul tău preferat. Ce zici de șosetele lungi de la Nike care să iasă în evidență purtând sneakers de iarnă Nike Lunar Force 1 Duckboot? Sau mizează pe șosetele lungi S.now Job Sizeer și asortează-le cu încălțăminte de iarnă de la Converse, Vans sau de la alte branduri? Un lucru este cert – șosetele înalte nu sunt doar punctul forte al stilului tău, ci și o garanție a confortului termic atunci când afară este frig.

Jesienno-zimowe akcesoria, które ożywią Twój outfit

Rucsac, borsetă sau poate shoulder bag?

Pe lângă căciuli, șosete, fulare și mănuși, ai și alte opțiuni pentru a-ți decora ținutele de toamnă/iarnă. Dacă ai nevoie de un accesoriu în plus în care să-ți păstrezi portofelul, telefonul și alte lucruri esențiale, optează pentru un rucsac urban în stil minimalist, precum Levi’s L-Pack Standard Issue sau, dimpotrivă, unul care să atragă privirile, precum varianta Vans Old School Check Backpack cu motivul iconic în carouri. Preferi ceva mai mic? Atunci optează pentru o geantă tip borseta Nike sau pentru o borsetă practică cu logo-ul unui alt brand. În schimb, dacă te duci la antrenament sau într-o excursie de weekend, îți va prinde bine o geantă sport mai mare. Ce opțiune alegi?

Fie că pleci la școală, la facultate, la serviciu, într-un city break sau ieși în oraș cu gașca de prieteni, asigură-te că ai accesoriile specifice toamnei/iernii pentru a-ți întregi ținuta de zi cu zi. Veți găsi o gamă variată de șepci, șosete, borsete și alte accesorii în showroom-urile noastre și online. Vezi și alege-ți must have-ul.