20.12.2023 | Vei citi în 4 min

Ce model de incaltaminte marca New Balance sa alegi?

Este greu de crezut ca exista persoane care nu au auzit de marca New Balance. Este una dintre cele mai cunoscute branduri si o adevarata legenda. Producatorul american si-a pastrat popularitatea timp de decenii, combinand in mod senzational cele mai bune traditii si solutii moderne in modelele sale. Nu este de mirare ca generatii succesive de fani ai confortului urban se bazeaza pe produsele cu logoul caracteristic sub forma de litera „N”. New Balance are in oferta sa imbracaminte si accesorii excelente, dar incaltamintea reprezinta motivul pentru care brandul se bucura de renume. Colectiile atemporale, in continua imbunatatire, raspund asteptarilor celor mai exigenti clienti. Asadar, daca esti in cautarea unei noi perechi de sneakers de calitate superioara, te afli in locul potrivit. Iti vom da sfaturi despre cum sa gasesti incaltamintea marca New Balance perfecta.

Który model butów New Balance wybrać?

New Balance pentru femei, barbati si pentru cei mai tineri fani ai stilului streetwear

Fiecare pereche de NB este atent proiectata pana la cel mai mic detaliu si realizata cu cea mai mare grija. Optand pentru logoul iconic, esti asigurat ca vei primi incaltaminte de cea mai buna calitate, care te va servi pentru mult timp. Este timpul sa uiti de escoriatii, presiune si disconfort – profilul NB perfect conceput este o garantie de sustinere si confort in orice situatie. La Sizeer gasesti incaltaminte de la New Balance pentru barbati si femei, care iti va completa perfect outfiturile de zi cu zi, nu doar in zilele calduroase. Ce modele merita vanate in mod deosebit?

  • New Balance 530 –un mixt perfect de estetica retro si modernitate. Datorita designului, in ton cu tendinta Y2K, asigura atat confort, cat si un look stradal senzational. In versiunea pentru femei, asorteaza acest model cu o pereche de colanti scurti, un tricou si un sacou oversize. In varianta pentru barbati NB 530 se vor potrivi perfect cu un tricou oversize si pantaloni wide leg.
  • New Balance 550 – in ciuda originii lor prezente pe terenul de baschet, acesti sneakers sunt acum o parte indispensabila a unui look urban. Cu vibratia lor sportiva si flerul baschetbalistic, acest model reprezinta completarea perfecta pentru articolele vestimentare casual si permite sa creezi tinute athleisure.
  • New Balance 574 si New Balance 373 –iti place stilul clasic? Opteaza pentru modelele NB 574 sau 373! Un profil mereu la moda, o combinatie de materiale de calitate superioara si talpa iconica ENCAP – ce ti-ai putea dori mai mult? Seria este plina de optiuni cromatice, astfel incat exista ceva pentru toata lumea. Vezi si pantofii sport New Balance pentru copii din aceste colectii, care sunt ideali pentru drumul spre scoala si in timpul liber.
  • New Balance 327 – semnul lor distinctiv consta in profilul retro running, completat de banda de rulare uimitoare, alungita. Combina sneakers cu pantaloni de trening orthalion si o palarie hat, o rochie cu bretele subtiri sau estompeaza vibratia sportiva cu pantaloni palazzo si un tricou alb.
  • New Balance 997 – partea superioara joasa, cu sistem de insiretare clasic, se va potrivi de minune cu pantalonii tai jogger preferati, pantaloni drepti cu buzunare sau fustele in stil tenis. Vei alege o varianta monocroma neagra sau una cu accente multicolore impresionante?

Iarna a pus stapanire pe oras? Mizeaza pe New Balance!

Odata cu aparitia temperaturilor scazute si a primelor ninsori, nu trebuie sa renunti la incaltamintea ta preferata de la NB. Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi perechea de vara cu cea de iarna marca New Balance. O optiune este editia de iarna a seriei 574 si colectia PTCOZYPG dedicata celor mici. Ti-e teama ca nu vor putea face fata vremii aspre? Stai linistita! Partea superioara rezistenta si inalta, talpile aderente si ondulate cu siguranta nu vor dezamagi. In plus, incaltamintea este dotata cu izolatie interna, astfel incat picioarele vor fi rasfatate de caldura placuta chiar si in cele mai reci zile. Modelele de iarna de la New Balance sunt ideale pentru cei care nu vor sa renunte la o incaltaminte eleganta, indiferent de conditiile meteo. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori, fapt ce permite sa le potrivesti stilului tau. Astfel, vei putea crea tinute de strada pentru vremea rece cu care sa-ti impresionezi prietenii si trecatorii!

Asadar, ce parere ai? Stii deja ce pereche isi va gasi loc in garderoba ta?