19.04.2024 | Vei citi în 5 min

Jeans? Suna excelent! Vezi idei de total look din denim

Un total look din denim, adica canadian taxido. Acest nume suna bine si are o buna asociere. Se vede imediat ca nu este vorba de o simpla tinuta de seara. De ce se numeste asa un set format din pantaloni din denim si o jacheta din acelasi material? Canadian taxido are propria sa legenda. Acum cateva decenii, cantaretul Bing Crosby nu a fost lasat sa intre intr-un hotel elegant din Vancouver pentru ca blugii sai nu se potriveau cu dress code-ul. Marca Levi’s a simtit o oportunitate de marketing – si s-a grabit sa vina in ajutor. In acest fel a fost creat un smoching din denim, completat de patch-ul cu un apel pentru hotelieri: brandul i-a rugat sa nu mai fie atat de stricti pe viitor. Total lookul din denim a mai avut si alte episoade spectaculoase in cariera sa: daca iti amintesti de Britney si Justin in tinute asortate, atunci stii exact la ce ne referim. Acum este momentul sa adaugam la aceste povesti ceva de la Sizeer.

Jeans? Totalnie! Sprawdź pomysły na jeansowe total looki

Idei negre… In a good way

Cand te gandesti la „denim”, cel mai adesea ai in vedere indigo si bleumarin, dar acesta nu se limiteaza doar la nuantele de albastru. Negrul este o alegere mai putin evidenta in contextul denimului – si la Sizeer este ceea ce ne place cel mai mult. Te imbraci dupa principiul „Only black can be a new black”? Alege pantalonii drepti Levi’s 94 Baggy Blacks. Simti vibe-ul anilor ’90? Completeaza-l cu o jacheta din denim in aceeasi nuanta. Ce altceva? Daca iti plac inspiratiile urbane, atunci mizeaza pe un tricou cu un imprimeu viu inspirat din graffiti. Daca preferi minimalismul cu un twist, atunci alege o bluza clasica de tip crop cu fermoar. Pe de alta parte, daca apreciezi stilul anilor ’90, atunci opteaza pentru un top cu bretele subtiri. Acum a venit timpul pentru incaltaminte: optezi pentru un model contrastant, cum ar fi sneakers albi marca Nike sau preferi clasicul de la Converse? Atat de multe intrebari… Din fericire, nu exista raspunsuri gresite. Negrul este intotdeauna gata sa colaboreze.

Mom needs a new paar of… jeans

Mom jeans au multe avantaje. Unul, de exemplu, este faptul ca acestia arata bine pe aproape orice silueta. In orice situatie. Si cu orice total look. Ok, gata cu optiuni: e timpul pentru niste inspiratii concrete. Poti purta pantaloni albastri cu talie inalta si o jacheta din denim cu sneakersi negri cu talpa bold, cum ar fi adidas Samba sau adidas Nizza. Un pic de design retro, un strop de stilul anilor ’90, un gram de Y2K: combina dupa bunul plac inspiratiile din diferite decenii. Te intrebi cu ce iti poti completa tinuta? Bluza longsleeve intr-o nuanta deschisa. In plus, mizeaza pe accesoriile practice, precum o curea neagra larga in talie, ochelari cu rame mari, cercei vintage XXL. Este clar ca trecutul ne inspira. Ai trendurile tale preferate din deceniile anterioare? Acesta este un moment perfect pentru a le arata lumii.

Hai sa cream tinuta strat cu strat

Un oras mare este o sursa inepuizabila de inspiratii. Iti plac momentele acelea in care te plimbi fara tinta, privesti oameni si locuri, iar gandurile tale zboara liber? Gaseste outfitul potrivit pentru astfel de ocazii. Cuvinte cheie: confortul si libertatea. Si, bineinteles, clasicul stilului urban: straturile. Alege cea mai mare jacheta din denim pe care o poti gasi. Nu glumim: de data aceasta interpretam cuvantul „oversize” in mod extrem. Pe dedesubt, poarta o camasa lejera cu un imprimeu viu. Si pe deasupra: o bluza longsleeve sau un pulover pe gat. Ai chef de o plimbare lunga in cautarea unor inspiratii? In acest caz, tot ceea ce ai nevoie sunt blugi cu croiala baggy si sneakers pentru a hoinari cu usurinta printre blocuri. Te tenteaza modelul adidas Campus 00s din piele intoarsa moale sau iconicul Air Jordan 1 care se sprijina pe talpa amortizanta prevazuta cu perna de aer? Alege varianta cu care te simti cel mai confortabil si petrece acest timp in felul tau.

That’s what we call TOTAL

A venit timpul pentru marele final: total look din denim intr-o editie… totala. Fara accesorii care sa distraga atentia. Pur si simplu denim. Alege culoarea care iti place cel mai mult: albastru deschis, indigo subtil, negru sau alb. Mizeaza pe jacheta, blugi si camasa in aceeasi nuanta. Acesta este un tribut adus tinutelor deosebite, atragatoare si de neuitat de la inceputul secolului. Atunci cand vine vorba de moda, nu-ti place sa faci compromisuri si un pic prea mult inseamna exact ceea ce ti se potriveste? Descopera aceasta idee. Mai ales ca denimul in varianta totala are putere: inseamna un pic de rodeo si un pic de revolta hippie. Daca ai nevoie de o baza rezistenta, atunci reinnoieste-ti outfitul cu ghete din piele, cum ar fi incaltamintea iconica Premium 6 de la Timberland. Se intampla multe lucruri? Foarte bine. La Sizeer ne este frica doar de plictiseala.

Denim in varianta moderna sau retro? Aceasta este o intrebare serioasa. Inainte de a lua o decizie – viziteaza unul dintre showroomurile noastre sau vezi oferta online. In colectiile disponibile la Sizeer gasesti produse din denim, precum si haine si sneakers care sa se asorteze perfect cu acestea. Dupa ce vei face acest lucru, ne poti raspunde la intrebarea noastra.