20.11.2018 | Vei citi în 7 min

Superstar cu hologramă?

Emblematicii pantofi sport adidas Superstar sunt deja cunoscuți de toată lumea. Asociați cu anii tinereții lipsite de griji, ei au domnit în lumea modei încă din anii ’70. Astăzi, ei se întorc în trenduri, făcându-ne să ne amintim din nou de acele vremuri. În cazul în care modelele clasice par să fie prea plictisitoare, alege o versiune modernă legendarilor adidași! Detalii curcubeu, holograme la îndemână și un pic de spațiu adus pe pământ? De ce nu! Află unde le poți găsi pe toate!

Tot ce-i mai bun din moda urbanăTot ce-i mai bun din moda urbană

Ce domnește astăzi în moda urbană? Peste ce element de stilizare urbană nu poți trece cu indiferență?

Vezi adidas superstar dama:

Adidașii sunt cei mai tari!

Desigur, pantofii! Nimic nu dă mai mult caracter ținutelor urbane precum sneakerșii, care pot fi purtați în ziua de azi de către întreaga familie. Indiferent de ținuta compusă, stilul clasic este întotdeauna ușor de energizat cu o pereche de adidași ultra-comfortabili. Ei se încadrează în ținutele de zi cu zi, casual și sport. De aceea, acum putem observa o adevărată nebunie când vine vorba de adidași – în orice culoare și de la fiecare brand. Oferta este imensă, dar cum să dai de o adevărată legendă?

O stea în lumea pantofilor sport

Sneakerșii oldschool cuceresc moda urbană! Când a început totul? În 1969 a apărut primul model al acestor adidași emblematici, care au întors totul cu susul în jos. Modelul Superstar de la adidas, pentru că despre el este vorba, a câștigat popularitate datorită jucătorilor de baschet care s-au plâns de dureri și leziuni frecvente la degete în timpul jocurilor. De aceea, brandul adidas a ieșit în întâmpinarea lor cu linia Superstar, care este dotată cu un element fortificat la nivelul degetelor, sub formă de scoică, care a fost menit să-i protejeze pe sportivi. Pe atunci, doar sportivii care dețineau un document adecvat îi puteau cumpăra. Acest model a fost atât de apreciat de către toată lumea încât a devenit un adevărat must-have. Încă de atunci a devenit popular modelul Superstar, care este cunoscut de oricine în ziua de azi, iar mulți dintre noi avem chiar mai mult de o pereche în garderobă!

Legenda pe uliță

Imediat după debutul pe piață, faimosul Superstar, inițial proiectat pentru terenul de baschet, a devenit un element indispensabil al modei urbane. Toți fanii sportului și look-ului urban se făleau că au reușit să obțină acest model legendă! Acest lucru este valabil și astăzi, dar cu diferența că în zilele noastre modelul este mult mai ușor de accesat. Cu toate acestea, în ceea ce privește moda, nimic nu s-a schimbat – Superstar a fost și rămâne, în orice ediție, un adevărat must-have pentru orice fan al sneakerșilor!

Rock out!

În prezent, toată lumea cunoaște modelele clasice de la adidas, iar pantofii în versiunea all whie sunt cel mai adesea cumpărați, căutați și prezentați. Poți găsi acest model oriunde, de pe străzile orașului la banchete cu fițe. Cu toate acestea, pentru cei care vor să-și urmeze propria cale, marca vine cu o propunere inedită. Exprimă-te și tu cu un strop de nebunie!

Un stil clasic revigorat

Cum să dai o notă modernă unui model emblematic? Atemporalul modelul Superstar poate fi variat în două moduri. Unul dintre ele este exteriorul colorat. Superstar într-o singură culoare? Inclusiv talpă, scoică și cele trei benzi adidas? Da! Deja din 2011, datorită proiectului cu Pharell Williams, emblematicul model adidas a fost diversificat. Și nu puțin! Mulțumită acestei colaborări, acum ai ocazia de a găsi adidas Superstar în… 50 de nuanțe! Pe care o vei alege? Pasteluri delicate, sau nuanțe expresive de mov, roz sau roșu?

Mai eco? Poți paria pe plută!

Probabil te întrebi despre ce-i vorba. Ei bine, una dintre cele mai interesante soluții folosite în modelul Superstar este…scoica de plută! Soluția fără precedent folosită în elementul cel mai ușor de recunoscut al modelului Superstar – scoica ce protejează degetele – i-a încântat pe cei cărora le pasă de mediul natural. Mulțumită acestui fapt, cu siguranță vei avea atenția trecătorilor. Nu numai ca trendsetter, ci și ca o persoană cu un mesaj important. Modelul cu scoică de plută este disponibil în două culori – piele întoarsă bej și negru clasic.

Totul despre dungi!

O altă soluție când vine vorba de modernizarea unui model clasic stă în emblematicele dungi adidas, ce decorează părțile laterale ale pantofilor. Avem opțiunea de a ne juca cu o grămadă de culori. Și nu este vorba numai de nuanțe monocromatice, ci și de modele și imprimeuri interesante, cum ar fi military, nuanțe metalice și hologramă! Cum îți exprimi personalitatea depinde în întregime de tine! Un lucru este sigur – trebuie să te lași admirat.


Vezi adidas superstar bărbați:

Putere cosmică!

Pășește pe străzile orașului cu un dram de energie cosmică. Cum vine asta? adidas Superstar se găsește și în varianta cu scoica tip oglindă metalică și strălucitoare. Acest model îl va satisface pe orice fan al soluțiilor moderne. Dacă stilul tău se manifestă în elemente surprinzătoare, distinctive, modelul Superstar Hologram Toe se va dovedi un adevărat must-have!

Hologram Toe

Cu siguranță cunoști autocolantele, ojele și imprimeurile stil hologramă. Modelele interesante, care se schimbă privite din diverse unghiuri, captează atenția și dau energie și caracter stilurilor tale de zi cu zi. Modul perfect de da o notă interesantă clasicului universal? Scoica tip hologramă! Pantofii adidas Superstar Hologram Toe cu siguranță vor fura inimile tuturor fanilor modei urbane. Scoica elegantă va străluci în special în zilele însorite, când razele soarelui se vor reflecta frumos. Datorită ei, te vei simți ca într-un basm sau film sci-fi, și toate acestea datorită curcubeului colorat pe care îl ai acum la picioare!

Metal Toe

Dacă vă place tot ceea ce este strălucitor, trebuie să cunoști modelul adidas Spuerstar ‘80s Metal Toe! Scoica caracteristică emblematicei colecții adidas din această versiune te va încânta cu un element strălucitor în două sau chiar trei variante. Care sunt acestea? O scoică aurie, care merge de minune cu partea superioară pe alb sau negru, mulțumită căreia ținutele tale, chiar și cele sport, vor avea un caracter deosebit, una argintie, care va depăși delicat caracterul sport al sneakerșilor, și una curcubeu, care, cu siguranță, va ieși în evidență. Bucură-te și tu de aceste opțiuni inedite!

Be crazy

Dacă îți place să fi la modă și, în același timp, iubești stilul clasic, cu siguranță îți vei da seama că nu-ți poate lipsi din dulap emblematicul Superstar! Îți place să ieși în evidență? Alege un model cu scoică metalică sau tip hologramă, care va da caracter acestui clasic atemporal. Pe ce te-ai decis? Superstar Metal Toe pe alb, un model pe negru cu scoică tip hologramă, sau poate vrei o combinație inedită, decorată cu detalii metalice, strălucitoare? Un lucru este sigur! Indiferent de culoarea pe care o alegi, legendarul Superstar rupe monotonia cu ușurință și te scoate în evidență cu un accent cosmic!