20.11.2018 | Vei citi în 2 min

La ce să porți adidas Superstar?

Dacă-i ceri cuiva să numească un model de pantofi adidas, cu siguranță vei auzi numele “adidas Superstar”. Acești pantofi emblematici sunt în topuri de ani de zile. La început, ei s-au bucurat de faimă printre jucătorii de baschet. Mai târziu, aceștia au fost purtați de artiști hip-hop. Astăzi, de pe terenurile de sport și din sălile de concerte, ei s-au mutat pe străzile orașului, unde au fost primiți cu brațele deschise de fanii devotați. Este greu să nu îi iubești, pentru că acești pantofi nu sunt numai comfortabili, ci și ușor de păstrat curați, rezistenți la distrugere și stylish. Te vei îndrăgosti de ei și pentru cât de ușoară este combinarea lor la diverse ținute!

OUTFIT PENTRU ADIDAS SUPERSTAR

Nu ducem lipsă de inspirație pentru a crea ținute cu adidas Superstar! Dacă îți place stilul oldschool, poți căuta pe Internet videoclipuri muzicale hip-hop din anii ‘90, care demonstrează în mod clar diverse ținute la care pantofii Superstar arată bine. Moda din ultimul deceniu al secolului trecut s-a întors în prim plan, motiv pentru care trebuie să te asiguri că ai făcut cunoștință cu tendințele actuale! Pantofii adidas Superstar pot fi purtați la pantaloni de trening largi, cu un top mulat. Ei vor arăta grozav și la o bluză hip-hop largă, cu glugă. Astfel de combinații sunt, de asemenea, minunate în tendințele contemporane!

SUPERSTAR ÎN VERSIUNEA 2.0

Pantofii adidas Superstar au revenit în circulație, la fel ca moda din anii ’90 și asta după ani de zile de absență. Cu toate acestea, în ziua de azi bloggerii și stiliștii asortează acești pantofi și la alte ținute decât cele sport! Acești pantofi emblematici disponibili în diferite variante de culoare sunt potriviți la aspectul elegant. Poți să-i asortezi la un costum oversized sau la o rochie mulată. Superstar merg și la o bluză, dar și la o jachetă de piele, geacă stil bomber sau trenci! Nu mai vorbim de faptul că aceștia se potrivesc perfectla orice ținută casual cu blugi!

adidas Superstar pentru femei:

adidas Superstar pentru bărbați: