04.10.2023 | Vei citi în 5 min

Astro-streetwear. Sneakers pentru fiecare zodie

Nu te interesează horoscopul? Dar horoscopul este interesat de tine. În plus… chiar dacă nu crezi în stele, merită sa faci o excepție când vine vorba de cel mai buni sneakers de sub soare. Așadar, înainte de a rata cele mai în vogă modele streetwear de pe acest pământ, descoperă noutățile și strălucește!

Berbec – Nike Air Uptempo


Să începem! Horoscopul se deschide cu un Berbec înflăcărat. Acest încornorat nu vorbește, ci acționează. Nu meditează, ci se luptă. Este uneori prea impulsiv? Probabil că da. Dar, datorită acestui fapt, el nu trece neobservat. La fel ca Nike Air Uptempo.

Taur – Nike Dunk


A spus cineva: plăceri? Cu siguranță Taurul. Pe planeta sa, timpul liber și distracția fac legea. Ei bine, și unele bunuri materiale. Deși suspectat de a fi materialist, Taurului pur și simplu îi place când este frumos, drăguț și un pic exclusivist. Iar Nike Dunk este răspunsul la toate aceste nevoi.

Gemeni – adidas Campus


Cu toții avem diverse multiversuri în noi, dar Gemenii au exagerat… Și foarte serios: acest semn care ascultă, privește și conversează este descris cel mai bine printr-un singur cuvânt: dualitate. Gemenii adăpostesc în ei tot felul părți, dar acest lucru face ca, precum adidas Campus, să se potrivească cu orice.


Rac – Puma Suede Camo


Nu există loc ca acasă, nu-i așa? Confortul de acasă are mai mult de un nume, iar în universul streetwear, acesta poate avea un aspect cunoscut și testat. De ce să combini, în timp ce poți să mizezi pe Puma Suede și să te simți ca la mama acasă, care este mereu dornică să vadă dacă ne este bine și cald? Ce rost are?


Leu – Air Jordan 1


Soarele este unul. La fel și regele junglei. Leul, deși rage, mai presus de toate calcă statornic și strălucește. La fel ca tine. Dacă cineva a stăpânit la perfecție arta autoexprimării, acela este cu siguranță Leul. Și, cu siguranță, Air Jordan. Totuși, nu uita că uneori poți fi și tu o mică leoaică. Deci, mizează pe Jordan. Și totul va fi bine!


Fecioară – adidas Stan Smith


Ordinea trebuie să existe. Deși Fecioara perfectă cere de la alții, ea însăși nu se culcă pe lauri. Autocritica și autoreflecția sunt al doilea său nume. Știm că uneori este dificil să te mulțumești, de aceea optăm pentru soluții încercate și testate: cum ar fi Stan Smith. Și te încurajăm: ia o pauză. O meriți din plin!

Balanță – Vans Knu Skool


Liniște, armonie și echilibru. Dar și o tendință de a exagera. Dragă Balanță, avem ceva care să te facă să ieși măcar o dată din impasul decizional și să te oprești din… cântărirea argumentelor pro și contra. Când nu știi dacă să te lași purtată de val sau să rămâi în brațele cunoscutului, alege ceva familiar cu twist. Cum ar fi Vans Knu Skool.

Warning: Undefined array key „link” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 136 Warning: Undefined array key „salePrice” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „price” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „salePrice” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Undefined array key „price” in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /usr/home/MIGGroup/domains/blog.sizeer.ro/public_html/wp-content/themes/sizeer_blog/blocks/snrs-slider/slider.php on line 138

LEI LEI

VANS KNU SKOOL

Scorpion – New Balance 530


Apa tăcută sfâșie malurile, iar Scorpionul o dovedește în fiecare an. Detectivul tăcut al zodiacului este un fan nu doar al observației, ci și al… schimbării. La fel cum New Balance 530 transformă „ugly” în „hot”, Scorpionul arată că singura constantă este schimbarea.


Săgetător – New Balance 550


Un pic filozof, un pic student. Și un pic hoinar. Săgetătorul mizează pe un scop – dar scopul este să călătorească și să experimenteze. După cum se spune, viața este o călătorie, așadar mergi un pic pe jos. Ar fi păcat să umbli în sneakers incomozi. Pantofii sport New Balance 550 te vor susține, dragă Săgetătorule, în timp ce explorezi tărâmuri necunoscute.


Capricorn – Reebok Club C Extra


Cu cât este mai mare cu atât mai singuratic? Capricornii știu câte ceva despre asta. Dar când vine vorba de escaladarea vârfurilor, totul este în cel mai bun stil. Și în contact cu tradiția. Ce combinație mai bună poate fi pentru Capricornul ambițios decât Reebok Club C Extra, care duce stilul clasic la cel mai înalt nivel? Ei bine, nu se poate.


Vărsător – Nike Air Force 1


Sângele apă nu se face și – surpriză – nici Vărsătorul nu este apă, ci aer. Iar acest element reflectă perfect ceea ce este cel mai natural pentru Vărsător: viteza fluxului de informații, inovația, spațiul, depășirea limitelor. Vărsătorul cucerește lumea, la fel ca Nike Air Force 1, așadar perechea perfectă.


Pești – adidas Handball Spezial


Poeți și visători. În aparență liniștit și senin, Peștele se scufundă în oceanul lumii sale interioare. Dacă totul curge, la fel se întâmplă și cu streetwear-ul – și nu există niciun motiv pentru care un model care a fost odată regele terenului să nu devină acum regele străzii. Cu adidas Handball Spezial te vei simți ca peștele în apă. Pentru că, până la urmă, ești un pește.