15.03.2024 | Vei citi în 4 min

Ce incaltaminte sa combini cu pantaloni chino?

Incaltaminte pentru pantaloni chino? Iata sugestiile noastre! Nimic complicat. Poate ca esti una dintre acele persoane pentru care blugii sunt o relicva, pantalonii cargo sunt prea lejeri, iar cei la dunga sunt prea formali. Atunci solutia este evidenta: modelele chino! Dar ce sneakers se potrivesc cel mai bine cu ei? Ei bine, asa cum spune o vorba clasica – simple problems require simple solutions. Afla ce pantofi se vor potrivi cu pantalonii chino la fel ca Nike pentru Air Force 1.

Buty do chinosów męskich

Ce incaltaminte se potriveste cu pantaloni chino? 997 – acest numar…

…este o problema? Nu si de data asta. Pentru ca sneakers de la New Balance marcati cu numarul mentionat mai sus sunt intotdeauna o optiune excelenta. In special ca incaltaminte pentru pantalonii chino barbatesti. Acesti sneakers au fost creati atat pentru cei care prefera lookul deja testat, cat si pentru cei care cauta in mod constant noi tinute. De data aceasta, am decis sa combinam ambele concepte. De aceea, propunem un profil care surprinde principala inspiratie direct din lumea skateboarding-ului, dar care se va potrivi cu succes in universul modei. Si iata-ne! In partea de jos se afla pantofii NB 997 mentionati mai sus: aceasta incaltaminte pentru pantaloni chino, cu linia talpii bine conturata, creeaza un efect armonios. Marginile pantalonilor chino sunt usor lasate pe structura pantofului, creand o impresie de eleganta fara inhibitii. Pentru a nu face ca acest aspect sa fie prea formal, trebuie sa-l completam cumva. Din acest motiv, optam pentru haine streetwear din centrul Italiei. Cu ce asociezi orasul Perugia? Pentru ca noi il asociem cu un singur lucru – brandul ellesse. Este apreciat de pasionatii sporturilor de iarna. Este foarte pretuit de reprezentantii culturii skateboard. Dar tu ce parere ai? Relaxeaza-te. Nu trebuie sa raspunzi in acest moment. Dar, in acest caz, probabil ca iti vei forma o opinie clara. Pentru ca hanoracul ellesse usor oversize in bleumarin, cu logoul distinctiv in fata, cu pantaloni chino, este o perfectiune nefortata. Iar cand adaugi pantofii potriviti pentru pantalonii chino… obtii monotonia si chic-ul orasului incapsulate intr-o singura forma. Sub numarul 997 – si nici macar nu trebuie sa suni! Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi showroomurile Sizeer sau magazinul online.

Incaltaminte pentru pantaloni chino barbatesti? Alege pe cea cu statut de superstar

Cand vine vorba de sneakers cu trei benzi, adidas Superstar este un model de pionierat in aceasta categorie. Prezent in universul streetwear inca din anii ’50, acesta a cucerit inimi cu profilul sau clasic si ramane un produs cu totul iconic. Poate fi purtat adidas Superstar cu pantaloni chino? Bineinteles ca da! Mai ales atunci cand sunt insotiti de un look care se inspira puternic din workwear. In principal datorita brandului cu potcoava caracteristica din logoul sau. Dickies a inceput prin a face imbracaminte americana pentru clasa muncitoare. Astazi, brandul stabileste tendinte tot mai noi in materie de moda streetwear. Ce zici de o tinuta cu adidas Superstar in rolul principal? In conformitate cu Radient Red, tendinta calauzitoare pentru primavara ’24, am plasat sosetele rosii chiar deasupra pantofului. Aceasta adaugare discreta atrage privirea si, in acelasi timp, intregeste aspectul general al profilului. Prin urmare, cand vine vorba de pantaloni chino, ai doua optiuni. Ii rulezi sau ii lasi peste incaltaminte? Decizia iti apartine. Ambele situatii vor fi confortabile. Pentru ca daca iti vei completa lookul cu jacheta Dickies Chase City, orasul iti va fi deschis. Iar daca jacheta din denim inchis nu este neaparat genul tau – opteaza pentru o jacheta Dickies cu maneca lunga! Ce incaltaminte sa alegi pentru pantaloni chino barbatesti in acest caz? Baza ramane aceeasi. Adica, adidas Superstar.

Ce incaltaminte sa alegi pentru pantaloni chino de dama?

Poate ca te intrebi ce pantofi se potrivesc cel mai bine cu pantaloni chino pentru femei? Stai linistita – cand vine vorba de outfiturile pentru femei, stilul urmeaza un proces foarte asemanator. Cu toate ca, atunci cand vine vorba de un look feminin statement, iti recomandam sa optezi pentru o optiune incercata si testata, care nu dezamageste niciodata. Sneakers Converse All Star Ox se potrivesc senzational cu pantaloni chino. Si ce daca? It’s time. To become a chino. Fa-o impreuna cu Sizeer!