14.03.2024 | Vei citi în 4 min

Sneakers love story. Ce modele sa alegi pentru iesirile romantice?

„Perfect match” la Sizeer are mai multe semnificatii. Combinatia perfecta de pantaloni jogger si hanorace. Pantofii care exprima cel mai bine cine esti astazi. O vibratie buna intre tine si cealalta persoana. Planuiesti sa iesi cu cineva care este important pentru tine? Inspirati de celebrarea recenta a Zilei Indragostitilor, lansam cateva scenarii pentru aceasta seara, cu modelele noastre preferate de pantofi in roluri de supporting actors. Care este stilul tau in materie de intalniri? Vezi daca te regasesti in inspiratiile noastre.

Sneakers love story. Jakie modele na randki?

Nike Dunk: parity for pairs

V-ati asortat perfect, chiar si in ceea ce priveste brandurile preferate? Este un lucru bun ca unisexul domneste in magazinul nostru: va puteti sustrage reciproc tricourile si hanoracele si puteti iesi la intalniri in tinute asortate (gelozie). Orice ati planuit pentru seara care urmeaza: o plimbare lunga in parc, cartofi prajiti mancati dintr-o singura tava sau un concert restrans in club, alegeti Nike Dunk pentru aceasta ocazie. Acest evergreen al anilor ’80 vine in atat de multe variante de culori incat poti gasi cu usurinta o versiune pentru barbati si una pentru femei care sa se potriveasca perfect impreuna. Mai ales cu treninguri in culorile Marshmallow: crem, roz deschis sau butter yellow. Sneakers fashion cu o nota romantica? Da, este posibil!

Clear, classic, classy. adidas Gazelle

Nu lasi nimic la voia intamplarii. Iti faci rezervarea cu trei saptamani inainte si stii foarte bine ce locuri recomanda cei mai buni gurmanzi. Te-ai consultat cu mama, sora si cea mai buna prietena a ei cu privire la cadou. Hanoracul se potriveste cu blugii care se asorteaza cu sosetele compatibile cu rochia ei preferata. Cauti sneakers care sunt asociati cu perfectiunea? Nu vei da gres daca alegi adidas Gazelle. Croiala retro minimalista si partea superioara subtire din piele intoarsa moale se va potrivi atat cu treningurile, cat si cu tinutele casual cu un sacou in prim-plan. Indrazneste si alege una dintre optiunile de culori impresionante, cum ar fi rosu sau verde: la urma urmei, perfectiunea nu exclude un pic de nebunie. Desigur, exista intotdeauna riscul ca lucrurile sa scape de sub control si sa ajungeti la un concert rock in loc de un pub de lux, dar credeti-ne – si asa va fi bine. La urma urmei, nu este o coincidenta faptul ca aceasta incaltaminte a fost apreciata si de membrii trupei Oasis sau de Mick Jagger. „Clasic” nu inseamna deloc „previzibil”.

Are you ready for plot twist? adidas Superstar Millecon

Iti plac stilul clasic, dar nu cliseele? Esti un bun povestitor, dar ai secretele tale? Traiesti o viata plina, dar uneori ai nevoie sa incetinesti si sa-ti recuperezi echilibrul? Pentru intalnirea ta, iti propunem cinematografia, discutiile lungi dupa film la o cafea tare si sneakers adidas Superstar intr-o versiune surprinzatoare. Plini de contraste, exact ca tine. Partea superioara din piele old-school cu o „scoica” din cauciuc distinctiva pe nas este asociata aici cu o talpa futurista inalta cu o linie ondulata.  Cu ce sa ii porti? Cu un trening adidas in stilul modelului iconic Beckenbauer. Accesorizeaza cu accesorii statement, cum ar fi o palarie bucket sau ochelari de soare mari. Echilibreaza lookul cu o haina neagra eleganta oversize. O noua poveste pentru colectia ta? Scrie-o cu adidas.

v

Converse Chuck 70 Plus – through the mirror

Este evident ca ai mai multe sanse sa ajungi la acea intalnire. Ei bine, daca nu cumva uiti. Sau sa nu fii complet absorbit de un nou proiect. O suta de idei pe minut, mersul pe propriile cai si o aversiune fata de rutina – este vorba despre tine? Atunci afla ce se afla de cealalta parte a oglinzii si pregateste-te pentru o intalnire cu Converse Chuck 70 Plus: o incaltaminte care redefineste stilul iconic de sub steaua neagra. Partea superioara din material textil, talpa din cauciuc black & white, logo pe glezna – totul ramane la fel. Ineditul consta in faptul ca talpa intermediara este deplasata pentru a crea un efect vizual neobisnuit, care aminteste de o imagine pixelata. Sau o reflectie intr-o oglinda distorsionata. Asorteaza-i cu blugi baggy, cu o curea contrastanta prinsa in talie si un crop top statement. Si in loc de clasica schema „cinema si vin”, convinge-ti partenera sa viziteze studiul oglinzilor sau sa faca o plimbare cu roller coaster-ul. La urma urmei, astfel de pantofi te obliga la astfel de actiuni.

Povestea noastra de dragoste in materie de sneakers continua, iar intalnirea perfecta nu poate fi lipsita de o pereche de… pantofi perfecti. Chiar daca iesiti doar sa descoperiti orasul.