03.09.2019 | Vei citi în 6 min

Cum să porți pantofii sport albi adidas NMD?

Feminini, confortabili și cu tentă streetwear? Bineînțeles că este posibil – adidas este un adevărat maestru când vine vorba de așa ceva! Seriile care au urmat ale celebrei încălțăminte sport de oraș au dovedit faptul că brandul recunoscut datorită celor trei benzi se pricepe la astfel de lucruri și știe cum să combine ceea ce aparent e incompatibil. Nu e diferit nici în cazul pantofilor sport NMD, numiți de asemenea „nomazi”, care cu siguranță se diferențiază de alți sneakerși – confortabili și plini de soluții moderne. Mai mult decât atât, designul lor sportiv și reînnoit, culoarea albă sunt elemente mereu de actualitate ce îți pot completa look-ul. Acest model de încălțăminte reprezintă baza multor ținute vestimentare, făcând trimitere atât la stilul streetwear, cât și la cel athleisure sau chiar… rock. Nu crezi? Vezi cum se poartă pantofii sport albi adidas NMD și ce bine se potrivesc indiferent de situație!

Inspirație din sport

Ca orice alți pantofi sport, adidașii albi NMD se potrivesc perfect cu echipamentele sportive. Așadar îi poți purta cu pantaloni de trening (în special cu cei strânși la glezne) sau colanți. Un astfel de outfit poate fi completat de o bustieră sport, un tricou cu imprimeu sau un hanorac, iar în zilele friguroase merită să mizezi pe o geacă. Ți se pare plictisitor? Nu te teme, posibilitățile sunt nenumărate! Dacă în locul unui hanorac te decizi să alegi o geacă ramones, una de blugi sau un palton cu aspect de sacou obții un outfit modern în stil athleisure. Acesta se bazează pe o combinație, care la prima vedere pare că nu se potrivește: look-ul sport se întrepătrunde cu cel elegant. Cu o astfel de ținută poți porni nu numai la sală, ci și la alergat, la plimbare sau la întâlnirile cu prietenii. Modern și confortabil! Când vine vorba de culori trebuie să ai curajul să experimentezi. Pantofii sport de culoare deschisă sunt ușor de asortat, iar stilul streetwear nu cunoaște granițe! Te simți confortabil în negru? Mizează pe un total look, care să contrasteze cu un singur accent și anume cu pantofii tăi sport NMD. Poți alege de asemenea un outfit mai lejer de vară, de culoare albă, în nuanțe de bej sau în culori pastelate.

Clasicul streetwear-ului

Look-ul sportiv nu te convinge neapărat? Ești în căutare de altceva? Mizează pe clasicul în stil streetwear, adică pe combinația dintre pantofii sport adidas și materialul denim! Blugii oferă nenumărate posibilități, fiind o bază excelentă pentru multe ținute reușite. Îi poți alege în versiunea super skinny, cu găuri sau diverse modele, îi poți purta cu un tricou lejer sau cu o cămașă în carouri pentru a obține un aspect urban, casual. Completează-ți ținuta cu o pereche de ochelari la modă, cu o șapcă și o geantă sport sau un rucsac, iar în zilele friguroase nu uita de geaca din piele. Ai chef de ceva mai apropiat de streetwear? Alege pantalonii tip boyfriend – mai largi, ușor șifonați, cu găuri și efecte de uzare – pe care îi poți asorta cu un hanorac cu glugă. Un astfel de outfit mai dezordonat, mai masculin va fi pe placul oricărei femei odată ce este completat de pantofii sport albi adidas NMD, care scot glezna în evidență. Astfel de contraste se potrivesc cu look-ul stradal.

Inspirație de vară

Temperatura crește, iar în aer miroase deja a vară? Nu e nevoie să îți ascunzi încălțămintea în dulap! Pantofii sport adidas NMD sunt ideali pentru ținutele de vară, pentru evenimente sau festivaluri în aer liber. Încălțămintea lejeră într-o astfel de împrejurare este de neînlocuit! Sneakerșii de culoare albă se potrivesc cu pantaloni scurți de blugi în stil lejer – adaptați siluetei și decorați cu tăieturi. Completează-ți look-ul cu un tricou oversize tip tank, cu niște ochelari de soare mari, cu un rucsac și bijuteria preferată. O alegere la fel de bună o reprezintă pantalonii scurți lejeri din material respirabil, datorită cărora te poți simți în largul tău. În zilele sau serile mai friguroase îți poți asorta pantofii sport NMD cu bermude – cele confecționate din denim sunt absolut ideale! Sau poate cauți ceva mai feminin? Poți purta această încălțăminte și cu o fustă scurtă. Puteți alege, de asemenea, o fustă plisată din material ușor sau din material rigid și chiar o fustă din denim, decorată cu o serie de nasturi. Completează-ți ținuta cu o cămașă în carouri sau un tricou și o geacă ramones pentru un look mai agresiv, rock.

Look-ul urban prin ochii unei femei

În continuare nu ești convinsă? Nu te îngrijora! Pantofii sport adidas NMD de culoare albă îți oferă mai multe posibilități. Datorită construcției ușoare, mereu la modă și culorii universale, această încălțăminte se potrivește perfect cu ținutele feminine. În zilele călduroase poți asorta pantofii sport cu o rochie asemănătoare acelora purtate de jucătoarele de tenis – pe umeri și nu foarte strânsă pe corp. Un astfel de outfit poate fi completat cu o geantă din bumbac pe umăr sau cu o borsetă. Dacă te interesează ceva mai girlish mizează pe o fustă lungă, lejeră în culori pastelate, asortată cu tricoul preferat. Pentru a te feri de razele soarelui poartă o pălărie de paie și ochelarii preferați. Sau poate preferi o rochie? Pantofii sport albi NMD sunt ușor de asortat cu rochiile aerisite, ușoare, ideale de vară. Cu un astfel de outfit poți porni în cucerirea străzilor orașului!

Vezi alb adidas NMD