28.09.2018 | Vei citi în 2 min

Ghiduri – Cum se curață pantofii?

Cum se curăță adidas ZX Flux?

Și tu te-ai îndrăgostit de ei, dar eziți să-i cumperi din cauză că ți-e teamă că vor fi dificil decurățat? Sau poate ai deja acest model în colecția ta și nu știi cum să-i redai strălucireadinainte? Nu-ți face griji – nu este complicat! Te vom învăța cum să cureți pantofii adidas ZXFlux.

Cum se curăță adidas Superstar?

Nimic nu agită mai tare un fan al sneakerșilor albi decât apariția petelor pe exteriorul acela purși simplu impecabil! Avem mai multe modalități dovedite de a te ajuta să arăți grozav în adidașiipreferați. Cu ajutorul nostru, pantofii tăi vor arată la fel ca-n prima zi!
Vezi cum se curăță adidas Superstar

Cum se curăță Nike Air Max?

Ai deja perechea preferată și te întrebi cum să-ți cureți noii Nike Air Max? Sau poate că îi veicumpăra curând, dar ideea curățeniei aparent dificile te sperie? Avem o veste bună: îngrijireapantofilor Nike Air Max – contrar aparențelor – nu este atât de complicată!
Vezi cum se curăță Nike Air Max

Cum se curăță pantofii de material textil?

Sneakerși, teniși, espadrille, adidași aerisiți din plasă – pantofii noștri preferați pentruantrenament și purtarea de zi cu zi sunt aerisiți și arată grozav. Dar cum îi îngrijim astfel încâtsă-și păstreze starea minunată cât mai multe sezoane?
Vezi cum se curăță pantofii de material textil

Cum se curăță pantofii din piele întoarsă?

Pielea întoarsă este un material exigent, dar, dacă stii metodele corecte de curățare șiimpregnare, îngrijirea pantofilor tăi preferați va fi floare la ureche.
Vezi cum să cureți pantofii de piele întoarsă

Cum să îți îngrijești pantofii?

E mai bine să previi decât să vindeci! Proverbele înțelepte transmise din moși-strămoșse seaplică și la pantofi. Înainte de a-ți lua noii sneakerși la plimbare, asigură-te că îi păstrați însiguranță!