07.05.2020 | Vei citi în 7 min

Cele mai cunoscute colecții dad shoes

Îți place să ții pasul cu moda, iar datorită trendului dad shoes colecția ta de pantofi sport e mai bogată? Ești tot timpul la curent cu cele mai noi lansări de încălțăminte și îți creezi cu ajutorul lor multe ținute vestimentare interesante? Te întrebi care sunt cele mai populare colecții dad shoes? Noi îți venim în ajutor!

Sneakerșii pe podiumurile de modă

Cum a apărut moda încălțămintei dad shoes? Totul se datorează revenirii la stilul retro, iar pe de altă parte – contopirii designului modern high fashion cu elementele vieții cotidiene. Ugly shoes, după cum sunt numiți des, reprezintă o combinație între formele futuriste și cele pe care le cunoaștem deja. Un hibrid ideal rezultat în urma îmbinării dintre confort și design. Astfel a apărut încălțămintea dad shoes – acesta este mixul dintre stilul streetwear și produsele preluate de pe podiumurile de modă. Pantofii sport greoi, masivi, dar originali asigură iubitorilor de sneakers confort la purtare, cele mai noi tehnologii și lejeritate. Toate aceste caracteristici cu siguranță îi va surprinde în mod plăcut pe fanii stilului dad shoes. Îți aduci aminte de primele modele în stil chunky shoes? Prototipul a fost modelul Triple S de la Balenciaga. Mai târziu Kanye West a început o colaborare cu marca adidas. La scurt timp după aceea, fiecare brand a venit cu propria viziune în materie de pantofi dad shoes. Ce colecții îi atrag în prezent pe adevărații sneakerheads?

Fila

Când faci cercetări ca să afli despre cele mai cunoscute modele în stil dad shoes și îți întrebi prietenii, cu siguranță cei mai mulți dintre ei îți vor spune despre modelul Fila Disruptor. Acești pantofi sport au inițiat o anumită fază, pe care majoritatea brandurilor au decis să o ia ca exemplu. Revenirea la stilul retro al anilor 90, structura masivă, talpa groasă și zimțată și partea superioară din piele care se asortează cu multe ținute de oraș. Însă, alături de modelele clasice Disruptor în variantă LOW mai există și alte versiuni precum: Fila Strada Low, care în mijlocul tălpii este prevăzută cu un decupaj caracteristic. Dar asta nu e tot. Ai la dispoziție, de asemenea, varianta Fila Ray Low, a cărei parte superioară este formată din elemente din piele dispuse sub formă de valuri. Totodată poți miza pe încălțămintea Fila Venom Low, care se distinge prin talpa plată.

Nike

De obicei mizezi pe marca cunoscută datorită celebrului simbol Swoosh din logo? Cu siguranță ești conștient de faptul că tehnologiile și calitatea, la care apelează brandul, sunt motivele principale pentru care tu te poți bucura de un stil aparte și de confort atunci când pornești în cucerirea junglei urbane. Ce modele dad shoes din portofoliul brandului Nike ai la dispoziție? Printre ele se numără pantofii sport Nike M2K Tekno, inspirați din cunoscuta colecție Nike Monarch. Ce te surprinde la ei? Cel mai probabil structura futuristă și deosebită, alcătuită din elemente rezistente din piele. Merită să-ți îndrepți atenția și asupra tălpii caracteristice, masive confecționate din spumă amortizantă și cauciuc aderent. Pe de altă parte, un alt model care atrage privirile și se regăsește în colecția brandului Nike este Nike Zoom 2k. Acești pantofi sport se inspiră din versiunea legendară Nike Alpha Project. Pe laterale, partea superioară este completată de aripile sintetice caracteristice, care garantează stabilitate. În plus, sistemul Air Zoom asigură cel mai înalt nivel de amortizare.

adidas

Așa cum mai devreme am menționat despre modelele ugly shoes de la Nike, acum a sosit momentul să facem loc încălțămintei unui alt gigant din lumea sportului – sneakerșii dad shoes de la adidas. Care sunt primele modele care îți vin în minte? Bineînțeles că cele care au devenit foarte rapid un must have în stil streetwear, mai exact ugly shoes adidas Falcon. În cazul lor, partea superioară este confecționată din piele rezistentă și plasă respirabilă. În talpa atent realizată se regăsește sistemul Torsion care asigură stabilitate, spuma amortizantă EVA și cauciucul aderent. Modelul este disponibil în mai multe variante de culoare, fapt datorită căruia fiecare poate să-și găsească versiunea ideală. În același timp, de o mare popularitate se bucură încălțămintea adidas Ozweego. Acești pantofi sport au apărut datorită colaborării dintre Raf Simons și marca adidas. Tubul caracteristic, care asigură o distribuție uniformă a presiunii, a fost preluat de la modelul din anul 1998. Sprijinul la pășire, în schimb, este garantat de tehnologia Adiprene. La rândul ei, talpa din cauciuc cu formă originală garantează aderență. Dar acestea nu sunt toate modelele dad shoes de la adidas.

Reebok

Atunci când te gândești la încălțămintea Reebok primii pantofi sport care îți vin în minte sunt Aztrek? Nu ne miră deloc asta! Modelul Reebok Aztrek 96 se inspiră din încălțămintea iconică de alergare a brandului. Astăzi ne surprinde prin confortul și aspectul în stil dad shoes. La ce merită să acorzi atenție când vine vorba de acest model? În primul rând la branțul cu tehnologie Hexalite. Această structură inconfundabilă, asemănătoare unui fagure, este responsabilă pentru cel mai înalt nivel de amortizare. Însă, în afară de modelele Aztrek, mai există și versiunea lor reînnoită Reebok Aztrek Double Mix Pops, în cazul căreia talpa este mai ridicată în spate, iar partea superioară este completată cu inserții colorate. Dar asta nu e tot. Cunoști pantofii sport Reebok Daytona DMX? Exteriorul lor seamănă din punct de vedere stilistic cu cel al încălțămintei Balenciaga – acest lucru se datorează elementelor colorate ale părții superioare dispuse sub formă de valuri. Totodată, modelul este prevăzut cu sistem de amortizare DMX, care are rolul de a reduce șocurile.

Puma

Merită să ne îndreptăm atenția și asupra modelelor ugly shoes de la Puma. Nu ne miră faptul că întâi te duci cu gândul la colecția Puma Thunder, care a apărut ca urmare a colaborării brandului cu designerul Alexander McQueen în anii ’90. Colecția cuprinde modele precum: Puma Thunder Spectra, Puma Thunder Colour Block, în cazul cărora cele trei culori se întrepătrund armonios atât la nivelul părții superioare din piele năbuc, cât și pe talpa realizată din spumă și cauciuc. De asemenea, să nu uităm nici de noua versiune Puma Thunder Fashion 2.0. Dar acestea nu sunt toate noutățile pentru fanii încălțămintei dad shoes. Poate te vor tenta modelele din colecția Puma RS-X? Versiunea RS-X Winterized este prevăzută cu sistem Running, care garantează amortizare, iar în același timp sprijină piciorul în timpul mișcării. La rândul lor, versiunile Puzzle și Cube te vor atrage prin combinația deosebită de culori.

După cum poți vedea, colecțiile dad shoes se regăsesc în portofoliul oricărui brand streetwear. Gama largă de modele, culori și mărimi este dovada faptului că fiecare fan al celor mai noi trenduri își poate găsi încălțămintea potrivită. Ești în căutarea celor mai renumiți ugly shoes? Vino într-unul din showroom-urile noastre sau vizitează-ne online și alege versiunea care îți place!