08.06.2020 | Vei citi în 5 min

Colecții marca adidas

Colecții marca adidas

Noutățile și articolele clasice din colecțiile pantofilor sport imediat capătă statutul de produse iconice – acest brand știe cum să facă asta. Cele mai populare modele marca adidas creează o listă foarte lungă și acest fapt nu este surprinzător – la urma urmei, din motive bine-cunoscute, brandul de zeci de ani se bucură de o mare popularitate în întreaga lume. Capacitatea de a corespunde așteptărilor diverse ale clienților, de a prezice trendurile și de a combina confortul, funcționalitatea, stilul și cea mai bună calitate – datorită tuturor acestor elemente orice colecție de la adidas este excelentă. Descoperă modelele prezente pe piață de ani de zile și pe cele care au cucerit recent lumea streetwear-ului.

O istorie adevărată

Există cineva care n-a auzit de pantofii sport adidas Superstar? Puțin probabil. Modelul sărbătorește cea de-a 50-a aniversare și după ce a apărut pe străzile orașului, nu a mai dispărut niciodată de acolo. Încălțămintea completată de protecția din cauciuc asemănătoare unei scoici a debutat pe terenurile de baschet, iar de-a lungul timpului a ajuns să fie admirată de toți fanii, nu doar ai baschetului, ci din întreaga lume. De asemenea, istoria modelului Stan Smith are o legătură strânsă cu sportul – pantofii sport au fost creați în același timp în care tenisul a devenit popular. După câțiva ani, există nenumărate versiuni ale încălțămintei minimaliste, dar în cele din urmă forma acestui articol vestimentar a rămas neschimbată. Un alt evergreen al acestui brand, modelul adidas Gazelle, a fost admirat de fanii activităților fizice. Inițial, a fost creat special pentru antrenament, dar astăzi reprezintă unul dintre cei mai populari pantofi sport lifestyle.

Întâlnirea dintre trecut și prezent

Când vine vorba de produsele sale, brandul pare să spună: simplitatea este întotdeauna perfectă. De aceea există modelele monocromatice inspirate din stilul retro, precum adidas Superstaradidas Sleek Continental 80 sau Supercourt. Deși acestea reprezintă cei mai noi pantofi sport din ultimii ani, designul lor face trimitere la stilul iconic din trecut, în special la modelele, care se inspiră din stilul prezent pe terenul de tenis. Încălțămintea revine în versiune reînnoită ca un tribut adus inspirațiilor brandului adidas. Stilul pantofilor sport iconici Nite Jogger, decorați cu elemente reflectorizante, revine în mare stil. Datorită spumei Boost, folosite pentru realizarea modelelor sport, ai garanția aspectului modern, care atrage privirile celor din jur. Încălțămintea U_Path RunDeerupt, Tubular sau Ultraboost – toate acestea se inspiră din cele mai bune soluții, nu numai stilistice, dar în același timp și tehnologice, deja testate de brand. Cel mai bun design în stil streetwear și confortul greu de egalat al încălțămintei sport reprezintă combinația dintre trendurile contemporane și cele clasice – aceasta este rețeta succesului, datorită căreia toți pantofii sport marca adidas cuceresc imediat piața de încălțăminte.

Trendurile în cea mai bună versiune

În ciuda faptului că brandul adidas se inspiră în mod constant din istoria și moștenirea sa, acesta nu renunță la crearea trendurilor, care domină deja pe pasarelele de modă și care se încadrează în stilul streetwear. În același timp, compania pare să observe că din ce în ce mai des ne hotărâm să alegem pantofii sport, care n-au încetat să fie la modă după un sezon și care se potrivesc cu multe elemente din garderoba noastră. Încălțămintea „ugly shoes”, care de mai multe sezoane este apreciată de absolut toată lumea – începând cu revistele și rafturile magazinelor până la străzile orașului, se încadrează perfect în cele mai moderne trenduri, dar în același timp nu-și pierde universalitatea. E suficient să arunci o privire la pantofii sport adidas FalconOzweego sau Yung. Partea superioară cu model patchwork și talpa masivă, pe care o asociem cu acest trend, în versiunea de la adidas par să fie completarea perfectă a oricărei ținute vestimentare. Modelele multicolore, create special pentru cei care își doresc un strop de nebunie sau poate încălțămintea de culoare uniformă, care a captat atenția fanilor clasicului… Fiecare poate să găsească un model care să corespundă așteptărilor sale. Vezi colecția de pantofi sport marca adidas disponibili la Sizeer și găsește încălțămintea perfectă pentru tine!

Vezi de asemenea:

PANTOFI ADIDAS DAMĂ

PANTOFI ADIDAS BĂRBAȚI

PANTOFI ADIDAS COPII